Papuče Anastasije Ražnatović svet portal svet
Svet

November 4, 2023 14:15

By

Otkrila šta piše na venčanom prstenu: Burma Anastasije i Gudelja krije moćno ime i tajnu porekla (foto)

Burma Anastasije Gudelj spoj je luksuza i elegancije

Iako se spekulisalo da se poznati par venčao mnogo ranije, krajem avgusta su osvanule fotografije koje dokazuju da su se Anastasija i Nemanja tek tada zakleli na ljubav i vernost.

Burma Anastasije Gudelj portal Svet

Instagram

Venčanje je održano u manastiru Rajinovac, nadomak Beograda za koji je porodica Ražnatović izuzetno vezana, jer je bivši starešina ovog manastira Cecin dugogodišnji duhovnik. U krugu najuže porodice i prijatelja, Tasa i Nemanja su izgovorili sudbonosno “DA”, a za tu priliku Anastasija je umesto venčanice nosila dugu belu haljinu.

Burma Anastasije Gudelj simbol je ljubavi i vernosti

Iako je lepa Tasa i ranije objavljivala fotografije na kojima se vidi burma, nije se moglo pretpostaviti šta piše pa su radoznali fanovi nagađali o kakvoj posveti i burmi je reč i šta tačno piše na njoj.

Burma Anastasije Gudelj i pretpostavke kakva je izazvala je jednom prilikom pravu pometnju na Instagramu kada je Tasa objavila fotografiju, a preko burme stavila emotikon srca.

Tada su mnogi spekulisali da u njihovom braku ne cvetaju ruže, međutim pretpostavlja se da je supruga Nemanje Gudelj želela obeleži mesto na kome se vidi burma tim emotikonom koji simboliše sreću, a srce ljubav.

Burma Anastasije Gudeljportal Svet

Instagram

Pročitajte Dokaz ljubavi jači od burme – Nemanja otkrio da je konačno ostvario san, Anastasija plače od sreće

Anastasija Gudelj je u poslednjoj objavi na Instagram profilu otkrila o kakvoj burmi je reč i stala na put mnogim nagađanjima i spekulacijama.

Dok većini parova piše datum, posebna posveta ili zakletva, Tasa se odlučila da zadrži brend Bvlgari, a da svu ljubav Nemanji pokaže na druge načine.

Diskretna, ali luskuzna burma jednog od najpoznatijih svetskih brendova savršeno krasi Anastasijinu ruku, a uz ovaj natpis vrlo je moguće da postoji i posebna posveta koja je ispisana na njoj.

Burma Anastasije Gudeljportal Svet

Instagram

Pročitajte Nemanja je Tasi darovao nešto zbog čega je ona izgubila glavu, Olivera ovo nikad nije dobila od sina (foto)

Podsetimo, iako su se Nemanja i Anastasija tajno venčali u manastiru Rajinovac u krugu najbliže porodice i prijatelja, najavljeno je i svadbeno slavlje koje bi trebalo da bude održano na dve lokacije, jedno u Španiji, a drugo u Srbiji.

U Španiji planiraju da naprave romantičnu proslavu na obali mora, a u Beogradu pravu srpsku svadbu sa brojnim zvanicama. Anastasijina majka, Ceca Ražnatović imaće čast da prvi put ušeta u kuću koju je bračni par kupio i koje trenutno uveliko renoviraju i sređuju.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram