Svadbeno slavlje Anastasije i Nemanje
Svet

September 21, 2023 10:15

By

Oliveru zanemario rođeni sin, na svadbenom slavlju Nemanje i Anastasije velika čast pripašće Ceci

Svadbeno slavlje Anastasije i Nemanje detaljno je isplanirano

Iako su se već jednom drugom zarekli se na večnu ljubav, svadbeno slavlje Anastasije i Nemanje biće održano na dve različite adrese. Romantična proslava koje se željno iščekuje biće upriličeno u Španiji, a zatim velika srpska svadba u Beogradu.

Svadbeno slavlje Anastasije i Nemanje

Instagram

Tajno, intimno venčanje u manastiru Rajinovac je prošlo baš onako kako su hteli ali organizacija oko žurke koju planiraju da održe zahteva ipak više truda.

– Kada su odlučili da naprave svadbu, iako su venčanje obavili tajno, znali su da će biti problem organizacija jer oboje imaju širok krug rodbine i prijatelja koji su rasuti svuda po svetu. Na kraju je pala odluka da romantično slavlje na obali mora bude u Španiji, kojem će prisustvovati nabliži članovi porodice i Nemanjini klupski igrači, a onda prava srpska svadba u Beogradu sa svatovima iz Srbije. Svadba u Španiji trebalo bi da bude do kraja godine, a beogradska u sledećoj. 

Pročitajte Stižu novosti iz Sevilje – Nemanja Gudelj porodici i Oliveri saopštava najvažnije vesti o Anastasiji

– Dok Anastasija vodi brigu o venčanici i haljini koju bi obukla kasnije, Nemanja je više zadužen za hranu i piće jer želi da ima poseban meni. Anastasijinu venčanicu radiće poznati kreator iz Njujorka i ona će tamo otići na probu, ne razumem se baš u ta imena kreatora pa nisam zapamtio koji je u pitanju. Znam da je već dobila nacrt koji je u nekim delovima prepravila, i da je izabrala materijale koji su joj ponuđeni za takav model. Radi se po njenim merama. Sa druge strane, Nemanja je tražio da sirevi budu iz Španije i Italije, kao i šampanjac koji stiže iz Toskane.

Svadbeno slavlje Anastasije i Nemanje

Guliver Getty Images / ATA images

Nemanja i Anastasija priuštiće gostima ludu žurku… Međutim, Ceca, majka Anastasije Gudelj imaće veliku čast dok Oliveru niko ne spominje…

– Anastasija i Nemanja će na proslavi u Španiji okupiti 50ak ljudi, među kojima će biti njihovi prijatelji iz Sevilje, fudbaleri ali i Anastasijina porodica i kuma iz Srbije. Zakupljene su sobe u jednom od najlepših španskih hotela, a Ceca će imati priliku da prvi put ušeta u kuću koju su Anastasija i Gudelj kupili, a koju uveliko opremaju. Plaćene su i avionske karte za mnoge zvanice, a mlada se posebno raduje što bi na slavlje trebalo da stignu Veljko i Bogdana sa decom.

Pročitajte Cecina naslednica priželjkuje da se ponovo ostvari u ulozi majke – Pokazala amajliju koja joj pomaže nakon gubitka bebe

– Tu će i Ceca imati svoj deo zvanica, kao i Gudelji čija rodbina je u Trebinju. Nekoliko kuvara će raditi na specijalnom meniju, a dekorateri već uveliko prave nacrte kako bi sve trebalo da izgleda uz pompezni vatromet i tortu na nekoliko spratova. Anastasija je sada baš u haosu jer osim što radi na izboru venčanice i opremanju enterijera nove kuće, mora da se bavi i dekoracijom ali i ostalim sitnicama oko venčanja – rekao je dobro obavešten izvor za Blic a šuška se i da mladenci planiraju odlazak na egzotičnu destinaciju koju će, kako prenose domaći mediji platiti Ceca.

AUTOR: SVET

FOTO: GETTY images / ATA images