Komšije Jovane Jeremić svet novine svet portal
Svet

April 13, 2024 09:00

By

Jovana Jeremić otkrila sve o drugoj trudnoći i polu deteta, ali ime koje je odabrala će vas zaprepastiti

Sin Jovane Jeremić nosiće veoma staro i značajno ime

Voditeljka Jovana Jeremić uživa u emotivnoj vezi sa preduzetnikom Draganom Stankovićem koji u svom vlasništvu ima lanac pekara. Sa bivšim suprugom Vojislavom Miloševićem ima ćerku Leu, a nedavno je govorila o drugom detetu i izjavila da priželjkuje da se ponovo ostvari u ulozi majke.

Sin Jovane Jeremić svet novine svet portal

ATA images

Sin Jovane Jeremić imaće posebno ime, voditeljka priželjkuje trudnoću

“Pre nego što ću upoznati Dragana, ja sam se preselila u moj stan u centru grada i u toj zgradi ima pekara u kojoj radi pekar Dragan i Ana pekarka, oni su bukvalno meni kao porodica.

Ja živim sama sa detetom, dok nisam upoznala Dragana, oni su znali da mi pričuvaju dete, da mi uzmu dete iz vrtića kada kasnim, hoću da ti kažem koliko je to zanimanje pekara i unapred Draganov ulazak u moj život. Mi kada smo krenuli u emotivnu vezu, shvatila sam da u životu ništa nije slučajno”, rekla je voditeljka.

Pročitajte Razveli se Keba i Olja posle 3 decenije braka – Pevačeva ljubavnica iznela sve detalje

Sin Jovane Jeremić zvaće se Vasilej. Voditeljka je izjavila da je njena sudbina da rodi sina, te otkrila i razlog zbog kojeg će mu dati baš to ime.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

“Najvažnije je da smo mi srećni i da smo u ozbiljnoj vezi. I on je ostvaren čovek i ja sam ostvarena žena. Izvesno je da ću se preseliti kod Dragana, ali šta moj stan može da se izda. Meni je sigurno suđeno da rodim još jedno dete.

Pročitajte Ovo je kuća Jovaninog dečka milionera – Ispred kapije lavovi, a u dvorištu…

Moj zaštitnik je sveti Vasilije Ostroški i njegovu zaštitu sam stekla jer je osećam u duši i sanjala sam ga nekoliko puta, trudila sam se svojim stilom života da ne ulazim u neke grehove koji mi nisu potrebni i da ne grešim. Sin će mi se zvati Vasilej u znak zahvalnosti svetom Vasiliju Ostroškom”, rekla je ona nedavno za “Telegraf”.

 

 

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram