Trudnoća Jovane Jeremić svet portal svet
Svet

January 18, 2024 09:06

By

Ovo je kuća Jovaninog dečka milionera: Ispred kapije lavovi, a u dvorištu…

Kuća dečka Jovane Jeremić je ogromna

Voditeljka Jovana Jeremić već nekoliko meseci u vezi je sa privrednikom Draganom Stankovićem kod koga planira uskoro da se preseli. Kuća dečka Jovane Jeremić  nalazi se u Begaljici, selu u opštini Grocka, a u emisiji “Paparaco lov” prikazano je i kako ona izgleda.

Kuća dečka Jovane Jeremić svet portal svet

Youtube printscreen

Dragan je vlasnik pekarskog lanca, a u medijima se govorilo se da je milioner, a na to su ukazivali i silni pokloni kojima je obasipao voditeljku. A, da je njegovo bogatstvo zaista veliko ukazuje i kuća u koju će Jovana uskoro da se useli.

Pročitajte Ovako izgleda spavaća soba Jovane Jeremić, jedan detalj se posebno ističe

Stankovićevo dvorište, opasano je velikom kamenom ogradom, a u njemu se nalaze dve kuće, jedna u kojoj živi i druga koja je još uvek nedovršena. Ono što prvo upada u oči kako se prilazi Draganovoj kući su veliki srebrni lavovi koji se nalaze ispred kapije.

Kuća dečka Jovane Jeremić svet portal svet

Youtube printscreen

Voditeljka je nedavno kupila stan u centru Beograda, ali je poželela da jednog dana živi u vili s bazenom, teretanom i saunom, što će joj novi dečko očigledno i omogućiti.

– Volela bih da se ove godine uselim u veliku kuću sa bazenom i da ta kuća bude, po mogućstvu, na Senjaku. Jedna lepa vila da to bude. Naravno da bih volela da ta vila bude na moje ime, ali ako ne, može i na njegovo. Bitno mi je samo da uživam. Posluga se podrazumeva. Bitno mi je da imam ženu koja će da kuva i da čisti, moje je da šefujem – istakla je Jeremićeva.


 

AUTOR: SVET

IZVOR: PAPARAZZO LOV

FOTO: PAPARAZZO LOV PRINTSCREEN, YOUTUBE, INSTAGRAM