Soba Jovane Jeremić
Svet

June 30, 2023 09:15

By

Lave moj, dobro mi došao: Ovo je dasa koji će se svako jutro buditi pored Jovane, pogled na njega obara FOTO

Soba Jovane Jeremić privukla pažnju pratilaca na Instagramu 

Jovana Jeremić nedavno je počastila sebe novom nekretninom na koju je jako ponosna, a redovno sa svojim pratiocima deli proces renoviranja stana koji polako privodi kraju.

Pročitajte Ljubav ne bira ni mesto ni vreme, Jovana Jeremić progovorila o trudnoći – Ime sina nosi jaku simboliku

Soba Jovane Jeremić

Instagram

Od samog početka je otkrila kako planira da uredi svoj budući dom i da će svaki detalj birati sama, dok je pre nekoliko dana pokazala i čuvenog lava koji će imati posebno mesto.

Izgleda da voditeljka uskoro pakuje kofere jer je njena spavaća soba kompletno gotova, a sliku je podelila sa svoim pratiocima na Instagramu.

Pročitajte Jovana Jeremić oplela po miljenici nacije – Ove njene reči neće proći nekažnjeno 

Soba Jovane Jeremić

Instagram

Soba Jovane Jeremić samo za one hrabre

Na samom početku radova voditeljka je govorila o planovima enterijera i svakog kutka, a evo šta je rekla o čuvenom lavu koji je zauzeo posebno mesto.

Pročitajte Jovana Jeremić do sada čuvala ovu sliku od javnosti – U zagrljaju ovog pevača otkrila da je ljubav moćna i jaka FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

– Imaću veliku dnevnu sobu, terasu ću zastakliti i imaću kutak za pušače. Leina soba će biti roze-bela sa izlazom na terasu. Kupatilo će biti ludilo mozga, sve od čistog mermera, sa velikim zlatnim ogledalom. U mojoj spavaćoj sobi će pojedinci priznati i ono što nisu uradili! Bogu na sud, kod Jovane na ispovest. Pored kreveta imaću tapet lava sa krunom. Samo jedan će imati pravo da spava ispod lava, onaj pravi… Imaću ormare sa ogledalima – rekla je Jovana Jeremić…

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: Rajko Ristić