Zdravlje Mine Naumović
Svet

June 17, 2023 15:00

By

Nema šta da se čeka: Ognjen Amidžić i Mina imaju najveći povod za slavlje, voditeljka na sedmom nebu FOTO

Ognjen Amidžić rođendan proslavlja u društvu devojke Mine

Nedavno je javnost saznala da Ognjen Amidžić ima novu devojku. I ne bi to bio toliki šok da nije u pitanju njegova koleginica iz emisije, sedamnaest godina mlađa Mina Naumović koja vodi jedan segment u AmiG šou. Naišao je popularni voditelj na brojne osude zbog nove ljubavi jer se tek nedavno i zvanično razveo sa bivšom suprugom Danijelom Dimitrovskom sa kojom ima sina Matiju, ali čini se da Amidžić ne mari za komentare već uživa.

Pročitajte: Ognjen Amidžić konačno progovorio o devojci Mini – Ovo su pravila koja mora da poštuje da bi bila sa njim

Ognjen Amidžić rođendan

Foto: Instagram/ Ata images

Zaljubljeni golupčići se trude da svaki slobodan trenutak provedu van granica naše zemlje te ih znatiželjni paparaci jedino mogu uslikati na aerodromu kada odlaze ili dolaze sa neke nove destinacije koju su posetili. Izvori bliski paru navode da je voditelj procvetao od kada je u vezi sa Minom te da planira ozbiljnu budućnost sa njom.

Pročitajte: Ognjen i Mina prvi put zajedno u javnosti – Danijeli neće biti dobro kada vidi koliko je Amidžić zaljubljen

Ognjen Amidžić rođendan

Instagram

Danas je u njihovom domu važan dan jer autor emisije AmiG šou danas proslavlja 48. rođendan. Mina se baš potrudila da oduševi partnera te mu je napravila iznenađenje koje će pamtiti do kraja života. Uz šampanjac, balone, i tortu sa posebnom porukom: “Ti si moj univerzum”, su proslavili poseban dan.

Ti se samo smej, a ja ću da te volim, pratim i čuvam ti leđa. Srećan rođendan ljubavi – napisala je Mina.

Pročitajte: Ognjen Amidžić se suočio sa ozbiljnom bolešću – Lekar je mogao da konstatuje samo jedno

Ognjen Amidžić rođendan

Instagram

Ognjen Amidžić rođendan proslaviće u društvu najužeg kruga prijatelja i porodice, a da je ostao bez reči kada je ugledao šta mu je devojka priredila i sam je prokomentarisao na društvenim mrežama. Inače, poznato je da Amidžić ne voli previše da komentariše privatan život te je tek nedavno otkrio detalje ljubavnog odnosa sa koleginicom:

Pročitajte: Zar s njom da zameni Danijelu – Novu devojku Ognjena Amidžića svi znate, a on više ne krije koliko je zaljubljen FOTO

Ognjen Amidžić rođendan

Instagram

Zanimljivije je i lepše kada radimo zajedno. Lepo funkcionišemo i dopunjujemo se, daje mi dobre ideje i veoma je kreativna. Mislim da će naredne sezone ona pokazati koliko je kreativna – rekao je Ognjen u emisiji “Premijera”.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram