Supruga Ognjena Amidžića svet portal
Svet

February 11, 2024 13:00

By

Ognjenova Mina objavila sliku, evo kako izgleda pred porođaj

Supruga Ognjena Amidžića blista u devetom mesecu trudnoće

Voditelj Ognjen Amidžić i njegova supruga Mina uskoro će postati roditelji. Mina je u devetom mesecu trudnoće i poznati par sa nestrpljenjem iščekuje dolazak devojčice. Supruga Ognjena Amidžića se redovno oglašava putem društvenim mreža i svoje pratioce neretko obraduje svojim fotografijama iz privatnog života.

Supruga Ognjena Amidžića svet portal

Instagram

Supruga Ognjena Amidžića izgleda savršeno pred porođaj

Nedavno je Ognjen govorio kroz kakvu torturu je prošla njegova supruga i koliko su je povredili pojedini komentari.

Ognjen Amidžić je izjavio da je bio razočaran natpisima koji su se pojavljivali i u medijima, a vezani su za njega i njegovu trudnu izabranicu, a istakao je da su društvene mreže veliki problem kada su negativni komentari i pisanje neistine u pitanju.

“Veliki problem su i društvene mreže, gde ljudi napišu svašta bez ikakve provere. I za sebe sam čitao svašta. Kada mi bude dosadno i ja izvređam njih. Ali najbolje je ignorisati sve. Tako Minu ni krivu ni dužnu izvređaju, ali dobro… To je i jedan od razloga što se u trudnoći povukla… nadam se da će sve sa trudnoćom proteći u najboljem redu, što nam je najbitnije i prioritet”, izjavio je Ognjen u emisiji “Premijera – Vikend specijal”.

Sada je supruga Ognjena Amidžića na svom Instagramu objavila stori u kojem se jasno vidi da joj ova trudnoća izuzetno prija i da prosto blista pred sam porođaj.

Supruga Ognjena Amidžića svet portal

Instagram printscreen

Kako je poznati voditelj jednom prilikom istakao, njegova supruga na svet će uskoro doneti devojčicu, a poznati par je već smislio i ime za svoju naslednicu.

Podsetimo, nedavno je odjeknula vest da su se Ognjen i Mina tajno venčali, što je voditelj kasnije i potvrdio.

Pročitajte Telo Ognjenove Mine u trudnoći nikad poželjnije – Devojka poznatog voditelja pokazala koliko je savršena (foto)

“Istina je, venčali smo se. Želeli smo da to bude bez buke i da taj čin ostane samo za nas. Mi smo već živeli brak, sada je samo i na papiru. Ja sam želeo da se Mina preziva kao ja i sada nosi moje prezime, to što je ostavila na Instagramu i svoje – to vas laže, da znate (smeh). Kada se desi ljubav, nema tu puno priče”, izjavio je Ognjen za “Kurir”.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram