Trudna Mina Naumović
Svet

December 12, 2023 10:15

By

Telo Ognjenove Mine u trudnoći nikad poželjnije: Devojka poznatog voditelja pokazala koliko je savršena (foto)

Trudna Mina Naumović i u trudnoći izgleda zanosno

Mlada voditeljka trudna Mina Naumović uveliko čeka dete sa kolegom Ognjenom Amidžićem. Mina Naumović će se uskoro ostvariti u ulozi majke, a sada je na društvenoj mreži Instagram pokrenula veliki broj poruka, kada je objavila zanimljivu fotografiju.

Trudna Mina Naumović

Instagram

Trudna Mina Naumović izgleda zanosno

Do sada smo navikli da vidimo samo selfije, a lepa Mina sada se fotografisala u odrazu stakla, koji je istakao njenu siluetu. Trudna Mina Naumović pokazala je odraz u ogledalu a stomak je pao u prvi plan.

Pročitajte Ognjen i Mina uskoro postaju roditelji – Voditelj progovorio o polu bebe

Čini se će beba doći na svet i brže nego što mislimo, a nema sumnje da Mina i Ognjen sa nestrpljenjem čekaju da se to desi.

Trudna Mina Naumović

Instagram

Trudna Mina Naumović nikad srećnija poed Ognjena

– Između nas se sve to desilo vrlo spontano. Mi kao da smo se poznavali bukvalno od osnovne škole, iako sam ja poprilično stariji od nje… Ali, tako se kapiramo.

Pročitajte Ognjen Amidžić konačno progovorio o devojci Mini – Ovo su pravila koja mora da poštuje da bi bila sa njim

– Jako zanimljiva stvar je to što je ona isto iz Šapca rodom i moj otac je njenoj mami bio razredni u školi. On je od nje stariji samo osam godina, a to mu je bila prva generacija kojoj je predavao – rekao je Ognjen nedavno i otkrio da trudna Mina Naumović i on se poznaju dve godine…

Trudna Mina Naumović

Ata images

– Poznajemo se oko dve godine… Još uvek je zvanično nisam zaprosio, ali smo se nekako sve dogovorili. Sve među nam je suštinski, uopšte nismo bili opterećeni bilo kakvim stvarima, i eto – kazao je on potom u “Magazinu In” i dodao:

Pročitajte Ognjen i Mina prvi put zajedno u javnosti – Danijeli neće biti dobro kada vidi koliko je Amidžić zaljubljen

– Mina je stvarno preslatka… skroz je prirodna i nikada ništa nije radila na sebi. Ljudi je obično pitaju da li je radila usta, da li nosi sočiva… Ali ona bukvalno ništa od toga nema, prirodna je skroz.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images / Instagram