Trudna Mina Naumović
Svet

April 19, 2023 15:42

By

Ognjen i Mina prvi put zajedno u javnosti: Danijeli neće biti dobro kada vidi koliko je Amidžić zaljubljen

Snimak Ognjena i Mine otkriva koliko se vole

Kao bomba odjeknula je vest da se Ognjen Amidžić razvodi od Danijele Dimitrovske, a taman kada se prašina slegla, mediji su počeli da spekulišu da voditelj ima novu devojku i da je u pitanju Mina Naumović, jedna od voditeljki emisije „Ami G Show“.

Pročitajte Skupoceni komad nakita zasijao na Mininoj ruci – Ognjen iskeširao neverovatnu cifru a Danijelu verio sa sitnicom FOTO 

Snimak Ognjena i Mine

Paparazzo lov printscreen

Ognjen je rešio da stane na put nagađanjima i potvrdio da je već neko vreme u vezi sa Minom, a ekipa emisije Paparazzo lov snimila je Amidžića i njegovu devojku i više nema sumnje da li su zajedno ili ne. Njih dvoje su snimljeni u jednom restoranu, a snimak Ognjena i Mine otkriva koliko su njih dvoje zaista zaljubljeni.

Pročitajte Samo što se saznalo da ima devojku – Druga voditeljka emisije Amidži šou napušta Ognjena, ekipa u šoku

Kako danas mediji spekulišu, Mina i Ognjen su vezu počeli kada je voditelj bio u braku sa Danijelom Dimitrovskom.

– Kada sam ja od nje slušao priče o starijem muškarcu, za koga je tvrdila da nikako ne može da ga imenuje jer će ga ugroziti, Ognjen je još bio u braku sa Danijelom i nije bilo ni govora o razvodu, bar ne u tom trenutku. Sve te njene priče i plakanje za njim događali su se sigurno pola godine pre njegovog razvoda, a ima i više od toga jer sam sve njene priče slušao još prošlog leta ‒ prisetio se izvor za BSC happy portal, prenosi Hello!.

IZVOR: KURIR

FOTO: PAPARAZZO LOV PRINTSCREEN, YOUTUBE PAPARAZZO LOV