Sin Ognjena Amidžića svet portal svet
Svet

April 6, 2024 14:15

By

Iza zatvorenih vrata bajke ne postoje: Brak Mine i Ognjena nije kao što izgleda

Brak Mine i Ognjena skladan je, u potpunosti su posvećeni nasledniku

Voditelj Ognjen Amidžić i njegova supruga Mina su nedavno postali roditelji dečaka Peruna, te supruga voditelja dok beba spava, a i u procesu oporavka pronalazi razne zanimacije kod kuće.

Brak Mine i Ognjena svet novine svet portal

Instagram

Brak Mine i Ognjena – Posvećeni sinu i uživaju u ulozi roditelja

O njenom privatnom životu se vrlo malo zna, ali je sada putem društvenih mreža ipak otkrila neke detalje.

Mina je objavila fotografiju na Instagram storiju, te odgovarala na raznorazna pitanja u vidu leksikona gde je otkrila da je nakon venčanja uzela prezime Amidžić.

Pored imena roditelja, otkrila je i da ima dva brata, svoj datum rođenja, ali i to da 17 puta dnevno odlazi pod tuš. Kada je reč o vrlinama, ona je rekla da je dobronamerna, ali je kroz šalu za mane istakla da ih ima dosta, te da ne može jednu da izdvoji.

Pročitajte Melina o Džinoviću, iskreno i okrutno – Harisova bivša umire od sramote zbog svega što se dešava

Brak Mine i Ognjena se u mnogo promenio od kako je na svet stigao Perun. Poznati par je presrećan zbog prinove, Mina uživa u ulozi majke i u potpunosti je posvećena sinu i sve vreme je uz njega. Zato se i šali na svoj račun kada kaže da joj je najčešća odevna kombinacija bademantil jer za sada ne izlazi puno sem u porodične šetnje.

Brak Mine i Ognjena svet novine svet portal

Instagram printscreen

Iako gledaoci sa nestrpljenjem očekuju da se Mina vrati na posao, to se sigurno neće desiti još neko vreme sve dok se u potpunosti ne oporavi, a i dok Perun malo ne poraste. Suprug Ognjen joj je velika podrška i pomaže joj oko bebe, kao i njena majka koja je ugledni kardiolog.

Ognjenov sin Matija, kojeg je dobio u braku sa manekenkom Danijelom Dimitrovskom, obožava svog mlađeg brata Peruna i voli da provodi vreme sa njima.

Pročitajte Ognjen Amidžić smehom prikriva brigu – Lekari rekli svoje, lečenje će dugo trajati, a ishod je neizvestan

Podsetimo, Ognjen i Mina su dobili sina Peruna početkom marta, a poznati voditelj je za medije oktrio kako se oseća:

“Presrećan sam, šta reći drugo. Juče sam tek video bebu pa je to poseban osećaj. Nema lepši osećaj, ja smatram da je to svrha življenja. Taj trenutak je neverovatan. Kad vidiš bebu, zatečen si”, rekao je Amidžić.

AUTOR: Svet

FOTO: Instagram