Bivši partner Jovane Jeremić
Svet

May 30, 2023 13:00

By

Bio je njena najveća ljubav: Jovana Jeremić u suzama zbog smrti bivšeg partnera

Bivši partner Jovane Jeremić preminuo

Privatni život voditeljke Jovane Jeremić nikad nije bio tajna, međutim, ona je upravo otkrila nešto o čemu je godinama ćutala.

Pročitajte: Ljubav ne bira ni mesto ni vreme, Jovana Jeremić progovorila o trudnoći – Ime sina nosi jaku simboliku

Bivši partner Jovane Jeremić

Rajko Ristić

Naime, voditeljka se prisetila perioda od pre desetak godina, kada je bila u ljubavi sa znatno starijim čovekom. Bivši partner Jovane Jeremić je nažalost preminuo, što je na nju ostavilo velike posledice.

– Imala sam momka kog sam mnogo volela, bio je dosta stariji od mene. Nažalost, on više nije sa nama, nije živ. Bio je moja velika ljubav u prošlosti, kada sam bila u dvadesetim godinama – priznala je voditeljka.

Pročitajte: Jovana Jeremić oplela po miljenici nacije – Ove njene reči neće proći nekažnjeno 

Bivši partner Jovane Jeremić

Instagram

– On je znao mene u jednom minutu, koji ima šezdeset sekundi, šezdeset puta da pozove. Problem kod mnogih očajnih žena je što svašta nazivaju ljubavlju, a ljubav je vrlo jasna. Kad te neko hoće, ne postoji prepreka. Sve drugo su laži, obmane i manipulacije – rekla je Jovana.

Pročitajte: Jovana Jeremić do sada čuvala ovu sliku od javnosti – U zagrljaju ovog pevača otkrila da je ljubav moćna i jaka FOTO

Bivši partner Jovane Jeremić

Rajko Ristić

Podsetimo, Jovana se nedavno i na svom Instagram profilu prisetila svoje prve ljubavi, te je napisala datum i njegove inicijale, a ostaje misterija da li je to upravo momak o kom je govorila.

IZVOR: NPORTAL

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM