Želja Jovane Jeremić svet portal
Svet

December 13, 2023 13:00

By

Jedan od najuspešnijih privrednika u Srbiji: Jovana Jeremić konačno predstavila novog dečka, Voji nije ni nalik (foto)

Novi dečko Jovane Jeremić zove se Dragan

Novi dečko Jovane Jeremić danas je predstavljen javnosti, jer je voditeljka Jovana Jeremić uhvaćena sa novim dečkom čiji je idnetitet krila od javnosti. Onse se danas, zbog fotografije koje je procurela pre vremena, oglasila na svom Instagram profilu i otkrila detalje o izabraniku koji je 14 godina stariji od nje.

Novi dečko Jovane Jeremić

Ata images

Novi dečko Jovane Jeremić konačno predstavljen javnosti 

Jovana Jeremić o novom dečku pričala je u superlativu te je ovom prilikom istakla da je jedan od najmoćnijih privrednika. Novi dečko Jovane Jeremić zaslužio je post na njenom profilu i u potpunosti ga je predstavila…

Pročitajte Jovana Jeremić preuzela posao Srđana Predojevića, pa izjavila – Ja ne menjam, ja osvajam svoju teritoriju

– Da, istina je, ovo je moj novi dečko. Ime mu je Dragan Stanković. Naravno, nisam ga birala po tome, ali sticajem okolnosti on je jedan od najuspešnijih privrednika u Srbiji. Slike koje ovde objavljujem nastale su iste večeri kada i ona fotografija koja je procurela u medije. U nedelju 10. decembra oženio se Draganov najstariji sin Miloš, venčao se sa predivnom Marijom sa kojom ima ćerkicu Milicu, pa smo se proveselili, proslavili svadbu, ali i krštenje Miličino.

Sin Jovane Jeremić

Instagram

– Dragan je najveća ljubav mog života, a svima vama hvala na interesovanju i čestitkama – napisala je Jovana uz fotografiju sa izabranikom. Novi dečko Jovane Jeremić je markatni muškarac a na slikama u nastavku možete videti i kako zapravo izgleda…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

Novi dečko Jovane Jeremić je sve što je ikada želela

Jovana Jeremić nikad nije krila da želi da pronađe imućnog muškarca za sebe.

– Ja sam žena koja pored toga što mi je materijalno jako važno, volim da živim na visokoj nozi, važno mi je da imam i taj emotivan deo.

Pročitajte Oglasio se bivši Jovane Jeremić – Boli… jednom zaboli i ne prestaje

– Ne volim to da pokazujem, više volim da me muškarac smatra negativno da bi posle shvatio ko je Jovana Jeremić. Do mog srca je jako teško doći. Mislim da mene suštinski niko ne poznaje sem mojih najbližih prijatelja – rekla je jednom prilikom Jovana.

Ata images

Podsetimo, voditeljka je bila u braku sa Vojislavom Miloševićem sa kojim je dobila i ćerku i sa kojim je i danas ostala u odličnim odnosima o čemu uvek otvoreno govori. Novi dečko Jovane Jeremić nije mu ni nalik. Šta vi kažete?

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images