dečko jovane jeremić
Svet

November 30, 2023 10:15

By

Prva fotografija Jovane Jeremić i 14 godina starijeg biznismena: Stegao je čvrsto, a na ruci sija zlato (foto)

Dečko Jovane Jeremić uspešan je biznismen

Dečko Jovane Jeremić konačno viđen s voditeljkom u prisnom i romantičnom trenutku. Ona, naime trenutno uživa u ljubavi sa 14 godina starijim dečkom, za kojeg je otkrila da je veoma uspešan i imućan biznismen. Reklo bi se da je Jovana Jeremić nakon razvoda pronašla sreću…

Dečko Jovane Jeremić

ATA images

Novi dečko Jovane Jeremić još uvek misterija

Ona je sada na svom Instagramu objavila fotografiju sa partnerom, ali do sada nije pokazala njegovo lice. Sa pratiocima podelila fotografiju sa romantične večere na kojoj je čvrsto drže za ruke.

Pročitajte Oglasio se bivši Jovane Jeremić – Boli… jednom zaboli i ne prestaje

Ono što je svima zapalo za oko je njen nakit, koji joj je poklonio upravo on. Jovana je nedavno ugostila ekipu “Blica” u svoj dom i tom prilikom je pokazala rođendanske poklone. Dečko Jovane Jeremić kupio joj je zlatni nakit, odnosno 14-karatnu zlatnu narukvicu.

Dečko Jovane Jeremić

Instagram

Dečko Jovane Jeremić voditlejki pruža nesebičnu ljubav

– Kad vas čini potpunim, e to je ljubav. Pun krug. Sve ostalo su neka vrsta interesa. Ovog ili onog – napisala je Jovana i dodala emotikon srca i lava.

Pročitajte Jovana Jeremić priznala šta oseća prema mužu od kog se nedavno razvela, Voja joj istom merom uzvratio (foto)

Podsetimo, voditeljka je nedavno odlučila da zagolica maštu, pa je otkrila da je imućni gospodin stariji od nje 14 godina.

Dečko Jovane Jeremić

Ata images

– Tačno je… Idem na venčanje sina jednog gospodina koji je meni jako važan u životu! On je 14 godina stariji od mene i konačno mogu reći da imam partnera. O tome ne želim još uvek javno da govorim, to je moje pravo. Ja kada volim jednog, on je centar mog sveta i univerzuma. Do sada je pokazao koliko je dobar prema meni… Vodi računa o meni i pokazuje koliko mu je stalo. Svi muškarci pre njega su bili slabići… Ovo je onaj pravi. Do sada nisam imala jačeg muškarca od sebe – otkrila je voditeljka u emisiji “Premijera”.

Novi dečko Jovane Jeremić ipak će još neko vreme ostati tajna…

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić