Voditeljka Jovana Jeremić svet portal svet tabloid
Svet

November 12, 2023 15:45

By

Jovana Jeremić preuzela posao Srđana Predojevića, pa izjavila: Ja ne menjam, ja osvajam svoju teritoriju

Voditeljka Jovana Jeremić zauzima mesto Srđana Predojevića na Pinku

Jedan od voditelja koji ponovo napušta televiziju Željka Mitrovića je Srđan Predojević, a na njegovo mesto doći će Jovana Jeremić koja će sem vikendom program voditi i petkom.

Voditeljka Jovana Jeremić svet portal svet tabloid

Instagram

Voditeljka Jovana Jeremić osvaja teritoriju

“Na Srđanovo mesto će doći Jovana Jeremić, a on više neće voditi petkom jutarnji program sa koleginicama Sarom Stanković i Milicom Damjanović. Srđan se vraća na televiziju “Vesti”, gde je i vodio u okviru informativnog programa” – izjavio je izvor.

S obzirom na to da je u medijima odjeknula vest zbog ove situacije, voditeljka Jovana Jeremić se oglasila i rekla da ona nikoga ne menja, a rezultati su ti koji su nju doveli do mesta gde je sada.

“Ne menjam ja nikad nikog, ja jednostavno osvajam svoju teritoriju i uvek vodim sama. Već neko vreme su postojali pregovori da vodim jutarnji i petkom, jer je moj jutarnji program najgledaniji već pet godina” – rekla je Jovana, pa dodala:

“Mene su na to mesto doveli rezultati, ovim sam pokazala da sam najjača. Isto kao što Sarapa radi četiri dana, tako ću ja raditi tri, jer smo mi i naši rezultati to dokazali. A i ovima koji se diče time da su mnogo veliki novinari sam samo pokazala da ne mogu ni vodu u studio da mi donesu kad ja vodim program. Tron pripada samo najjačima” – rekla je Jovana.

Voditeljka Jovana Jeremić svet portal svet tabloid

ATA images

Pročitajte Jovana Joksimović opet PONIZILA kuma i bivšeg kolegu Srđana Predojevića!

“Odluka kompanije u kojoj radim, tj. Željka i Milice Mitrović je bila da dobijem još jedan dan za svoju emisiju. To je njihova odluka jer je rejting koji pravim vikendom veliki, tako da je sve jasno. Ovo je ujedno bila i moja velika želja duže vreme, a koju su oni uslišili, tako sam zahvalna. Opet ponavljam, rezultati su doveli do toga da sve ovo podignemo na viši nivo, tako da nastavljamo još jače kad su teme i emisije u pitanju. Taj petak mi je bio potreban jer sada imam u planu da delim program na politiku, geopolitiku, na čudne neke pojave u svetu, odnos Srbije i sveta i sve će se dubinski raditi. Svaki dan će biti rezervisan za određene teme. Tu su kao i do sada vikend dani na koje su gledaoci navikli, a ovakav vid jutarnjeg programa ima samo “Pink”. Ja jesam taj američki tip voditelja, dosta podsećam na njih, na Opru Vinfri i taj sistem rada, zato me mnogi i zovu srpska Opra Vinfri. Volim taj zapadni sistem funkcionisanja medija, volim spontanost i protivnik sam svega što je uštogljeno i namešteno” – izjavila je voditeljka.

Kako se pisalo,  voditeljka Jovana Jeremić je zbog izuzetne gledanosti i za vođenje jutarnjeg programa i petkom dobila povišicu od čelnika Pinka Željka Mitrovića, a navodno i automobil od 30.000 evra.

Podsetimo, Predojević je već više od 15 godina voditelj koji u jutarnjim programima izveštava Srbiju o brojnim temama. Bio je zaposlen na tv Prva gde je dobio otkaz, a pre toga je radio na RTS-u i televiziji BK.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images, Instagram