Izgled Jovane Joksimović
Star

29 Decembra, 2021 13:37

Jovana Joksimović opet PONIZILA kuma i bivšeg kolegu Srđana Predojevića!

Jovana Joksimović i Srđan Predojević iako su bili veoma bliski, kao kolege, saradnici, kumovi, ali pre svega najbolji prijatelji, međutima sada je teško reći u kakvim su tačno odnosima, a mnogi sumanjuju da nešto između njih nije u redu.

Jovana Joksimović opet PONIZILA kuma!

Sve je počelo sredinom septembra 2020. godine, kada je kao bomba odjeknula vest – Jovana Joksimović i Srđan Predojević napuštaju „Prvu“. Zatim se o kumovima pisalo danima, gde bi to mogli da nastave svoj „Jutarnji program, koje su im ponude upućene i za sve to vreme, niko nije pomislio da posle punih 15 godina saradnje, ovaj poznati televizijski dvojac može da se razdvoji.

Srdjan Predojevic

Rajko Ristić

Međutim, istina je bila drugačija. Jovana je otišla pod okrilje „K1“ televizije, koja je njenim dolaskom dodatno unapredila svoj rad, dok je Srđan dobio svoje mesto na „Pinku“.

Od tada, kumove više nismo imali prilike da vidimo zajedno. Otpočela su nagađanja o njihovom odnosu, ali za razliku od Srđana, koji je čak nekoliko puta dozvolio da javnost vidi koliko je povređen, Jovana je odlučila da o svemu dostojanstveno ćuti.

Ipak, više nismo imali prilike da Predojevića vidimo na porodičnim slavljima Joksimovića, kojih je ove godine i te kako bilo. A sada je usledio i novi udarac za bivšeg najboljeg prijatelja.

jovana-joksimovic

Instagram printscreen

Naime, Jovana je podelila fotografiju sa svojim drugim kumom i prijateljem Brankom Radujkom, na kome je uz emotikon srca napisala „kum moj“ kako Predojevića već duže nije oslovila, barem ne javno.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: RAJKO RISTIĆ