Jovana Ljubisavljević i Bogdan Srejović
Svet

October 25, 2022 13:09

By

Jovana više nije mogla da ćuti o vezi sa Cecinim bivšim: A, evo šta kaže o pevačici

Jovana Ljubisavljević i Bogdan Srejović se često viđaju

Jovana Ljubisavljević, nekadašnja zadrugarka prvi put je progovorila o spekulacijama da je posle raskida sa Stefanom Karićem uplovila u vezu sa bivšim dečkom Cece Ražnatović, Bogdanom Srejovićem.

Glasine su počele da kruže nakon što smo otkrili da su se zapratili na Instagramu, a potom ih uhvatili zajedno u jednom poznatom prestoničkom klubu.

Pročitajte: Konačno uhvaćeni zajedno – Jovana Ljubisavljević i Bogdan Srejović zajedno u provodu, ljubav cveta 

Ata images

Jovana Ljubisavljević i Bogdan Srejović ipak, kako ona tvrdi nisu u vezi, te poriče da je Stefana varala s Cecinim bivšim:

– Bogdana sam upoznala dve nedelje nakon mog i Stefanovog raskida, tada smo se zapratili na Instagramu. Te gluposti, da sam imala bilo šta sa njim, su stvarno laž, jer čoveka nisam ni poznavala – kaže Jovana, a na pitanje da li su ona i Bogdan zajedno kaže:

Pročitajte: Ovo govorim sada i nikada više –  Sedam meseci od raskida sa Cecom, Bogdan Srejović otkrio istinu 

Rajko Ristić

– Trenutno smo stvarno samo prijatelji. Umemo ponekad da izađemo, ali isključivo u društvu, nikada nismo bili nigde sami. I on je demantovao to na Instagramu, rekao da nemamo ništa, evo i ja potvrđujem da nismo u vezi i da zaista nisam imala nikog otkako sam završila sa Stefanom, jer nisam spremna za nove ljubavne odnose dok se ne sastavim iz delova u jedan komad.

Budući da je ona prva devojka sa kojom je Bogdan javno povezivan u medijima nakon raskida sa Cecom, pitali smo je da li sebe smatra njenom naslednicom.

– Nismo mi iz iste branše, ne mogu da joj budem naslednica (smeh) – rekla je Jovana

IZVOR: KURIR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM