Ceca Ražnatović
Star

5 Februar, 2022 14:30

Ceca se prvi put oglasila nakon raskida sa Bogdanom! „Nekada para na uši hoće da mi izađe koliko se borim!“

Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović iako je već na samom početku ove godine odlučila da okonča emotivnu vezu sa partnerom Bogdanom Srejovićem i jasno stavila do znanja da će njih dvoje zauvek ostati prijatelji, nju krah veze neće omesti da svoju publiku ove godine obraduje novim albumom na kojem njen tim uveliko radi, a onda će sve to krunisati velikim koncertom.

ATA/IMAGES

Ceca priznaje da je poslednjih godina medijima pristupačniji nego ranije, iako bi volela da je drugačije.

– Bilo je perioda kada sam veoma retko, gotovo nikada, davala intervjue. Danas bih više volela da je tako, a nažalost to nije moguće. Vremenom se ljudi menjaju, te tako i ja. (smeh)

Ona je članica žirija u „Zvezdama Granda“, te je otkrila da li joj je ta uloga promenila život i da li proživljava zajedno sa takmičarima njihove uspone i padove.

– To nije novo iskustvo za mene. Imala sam prilike da budem dve sezone u „Pinkovim zvezdama“ i to je bilo jedno veoma lepo iskustvo za mene. Da li mi je promenilo život? Jeste, sada u jednoj nedelji ima četiri dana snimanja, a van toga imam dane kada se viđam sa kandidatima i spremamo pesme. Vi svakome od njih treba da se posvetite i da date 150 posto sebe.

anastasija ata

ATA/IMAGES

– Nekada para na uši hoće da mi izađe koliko se borim za kandidate i koliko ih branim od komentara koji nisu na mestu. Pojedini članovi žirija zaista preteruju kada ljude koji su tek na svom početku ocenjuju kao formirane pevače. A da ne pričam o nekima koji ne znaju šta je falš.

Ražnatovićeva će svoju publiku obradovati novim albumom, ali i priželjkuje još jedan koncert na Ušću.

– Što se mene tiče može sutra, ali samo da imam dobre pesme i muziku. Međutim, uskoro ću u studio da vidim šta imamo i kako stojimo sa stvarima koje smo počeli da pripremamo.

Želi još jedno unuče, ali i da uda Anastasiju

– Naravno. Srećni trenuci u životima moje dece su nešto što me uvek i iznova obraduje. Polako, doći će i ti momenti – rekla je Ceca za Alo

Pročitajte: Raskrinkani milioni Dragane Mirković! Evo kako pevačica dolazi do para!

AUTOR: SVET

IZVOR: Alo.rs