Sani Armani danas
Svet

January 2, 2024 18:15

By

Misli da je kraj blizu: Odluka Cece Ražnatović na početku Nove 2024. sve rastužila

Ceca Ražnatović o karijeri u 2024. godini otkrila sledeće

Ceca Ražnatović o karijeri iznela je neke činjenice koje će njenu publiku pomalo rastužiti. Ipak, čuvena pevačica Svetlana Ceca Ražnatović preksinoć je, za doček Nove godine, pevala na Zlatiboru, dok je sinoć, za reprizu, pevala na drugoj planini, Kopaoniku. Ponosna je na sve uspešne koncerte i nastupe koje je imala u prethodnih godinu dana, ali ističe da joj je potreban odmor.

Ceca Ražnatović o karijeri

Ata images

Ceca Ražnatović o karijeri – Vreme je za pauzu 

– Jao, jeste! Naradila sam se prethodne godine i stvarno sam dala 120%, znači preko 100% svojih mogućnosti.

Pročitajte Tajna poruka ili slučajnost – Ceca Ražnatović danas u istom izdanju kao iz spota Trula višnja (foto)

– Potrudila sam se da svuda gde nastupam nakon silaska sa scene ostavim publiku u euforiji, da jedva čekaju ponovo da dođu na neki drugi nastup. Mislim da je sada vreme za neku koncertnu pauzu – istakla je Ceca Ražnatović o karijeri. 

Ceca Ražnatović o karijeri

Rajko Ristić

Ceca Ražnatović o karijeri – Novine nakon pauze 

– Imamo u februaru nastup, nekih mesec dana pauze, ali ću se tih mesec dana posvetiti albumu i da sa Futom uhvatimo taj neki ritam… Već smo se dogovorili, preradićemo neke moje stare pesme koje su on i Marina radili, da ih prepevam u novom aranžmanu. Krenuli smo sa Majom i sa duetom “Ne računaj na mene” pisao je Kurir.

Pročitajte Pevačica ostala potpuno sama – Ceca Ražnatović otkriva prednosti samačkog života, ali jedno je boli

– Mislim da će to biti super stvar, jer mi je na tim pesmama dečja boja glasa i sada bih volela da to snimim sa ovom bojom i da dam neki drugi pečat – navela je Ceca Ražnatović o karijeri i pesmama, pa istakla da je numeru sa Berovićevom snimila tek nedavno jer je htela da odmori glasne žice.

Ceca Ražnatović o karijeri

Rajko Ristić

– Naš dogovor da to uradimo je bio još od prošlog proleća, pa je leto bilo prebukirano, a za to mi je trebalo da odmorim glasnice i da to uradimo kako treba. I zato ćemo sada u januaru, februaru… Proleće će biti zaista radno i što se tiče novog albuma i što se tiče tih novih prepevavanja starih pesama – zaključila je Ceca Ražnatović o karijeri.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images