Cecin dom na Dedinju
Svet

October 13, 2023 20:45

By

Pevačica ostala potpuno sama: Ceca Ražnatović otkriva prednosti samačkog života, ali jedno je boli…

Cecin dom na Dedinju prazan bez dece, evo kako uživa folk zvezda

Otkako je ostala sama pošto se Veljko Ražnatović sa porodicom preselio u Titel, a Anastasija kod muža u Sevilju, Ceca Ražnatović konačno može da se opusti i posveti samo sebi. Iako joj je sigurno u nekim momentima teško što deca nisu sa njom, sloboda i sopstveni mir nemaju cenu.

Cecin dom na Dedinju

Ata images

Cecin dom na Dedinju prazan bez dece, evo kako uživa folk zvezda

Kući s putovanja može da dođe lepo i udobno obućena, a ne utegnuta, umesto elegantnih cipela, može da obuje patike, ne mora ni da se šminka jer je ne čeka zaljubljeni muškarac.

Pročitajte Da budem srećna u ljubavi, to je želja – Ceca Ražnatović prvi put progovorila o partneru FOTO

Iako je svi pitaju kad će konačno naći nekog dasu, ona iskreno priznaje da joj ne pada na pamet da izgubi mir koji je konačno našla:

Cecin dom na Dedinju

foto Rajko Ristić

– Nemam dečka i nemam nameru da ga imam. Živela sloboda! Idem gde hoću i vraćam se kad hoću. Deca su mi odrasla i konačno živim život punim plućima. Najsrećnija sam kad nemam dečka jer tad nema ugnjetavanja moje slobode.

Pročitajte Ceca Ražnatović smršala – U ovoj odevnoj kombinaciji vidi se savršeno izvajan struk, tajna je u

– Sama činjenica da nekome moraš da se javljaš konstantno me frustrira, ne hvala. Napokon živim kako ja želim. Želim  samo da putujem i da uživam u životu – poverila se Ceca svom prijatelju Ljubi Tozevu.

Cecin dom na Dedinju

ATA images

Inače, otkako ne živi sa sinom Veljkom Cecin dom na Dedinju sada je oaza mira i tišine. Ceca je sama priznala da je Veljko nasledio njen i očev temperament, pa kad se pokače, sve se ori od vike, dok je Anastasija mirna i sa njom nije bilo povišenih tonova.

AUTOR: SVET časopis

FOTO: ATA images