Bogdana Ražnatović rođendan svet portal svet
Svet

July 24, 2023 09:15

By

Veljko i Bogdana ne žive sjajno: Evo šta se zapravo krije iza velikih zidina luksuzne vile u Titelu FOTO

Dom Veljka i Bogdane u Titelu prava je porodična oaza 

Prvenac Cece Ražnatović, Veljko, iako je sin najveće folk dive, živi potpuno drugačijim životom. Bokser je neretko isticao da ga je život u centru srpske prestonice ugušio, te da bi voleo da se preseli negde na periferiju, što mu se i ostvarilo kada se oženio lepom Bogdanom Rodić.

Pročitajte Prvi intervju – Bogdana konačno otkrila istinu o Veljku i njihovom braku, evo kakav je on zaista 

Dom Veljka i Bogdane u Titelu

Ražnatovićevi tast i tašta žive u vojvođanskoj varošici, Titelu, gde imaju veliku porodičnu kuću a u dvorištu je bila i jedna manja namenjena Veljkovoj supruzi. Cecin naslednik nekretninu dobio je od tasta u miraz, a budući da mu tamošnji mir više odgovara nego gradska gužva odlučio je da se sa svojom izabranicom i sinovima Željkom i Krstanom u potpunosti preseli. Dom Veljka i Bogdane je sada po njihovoj meri, evo i kako su ga sredili…

Pročitajte Sve pre Bogdane bile su nevažne – Veljko otvorio dušu

Dom Veljka i Bogdane u Titelu

Sve je prethodno od temelja do plafona renovirao, a priča se da mu je majka dala novac za izgradnju bazena. Stvorio je mezimac najveće balkanske folk zvezde kutak iz snova a sve donedavno znalo se tek kako dom Bogdane i Veljka izgleda samo spolja, piše Ekskluziv.

Pročitajte Prvi intervju – Bogdana konačno otkrila istinu o Veljku i njihovom braku, evo kakav je on zaista 

Dom Veljka i Bogdane u Titelu

Njegova unutrašnjost ostala je nepoznata sve do juče kada je bokser na svom Instagram profilu objavio fotografiju sina u dnevnom boravku. Iz tog jednog kadra moglo se mnogo toga zaključiti o samoj nekretnini.

Pročitajte Veljko i Bogdana ne staju – Nakon mesec dana od Krstanovog rođenja šokirali Cecu najlepšim vestima FOTO

Na prvom mestu to da je moderno dekorisana, da su zidovi okrečeni u žuto ili obloženi kamenom, ali i da dnevnu sobu krasi veliki televizor ravnog ekrana. Takođe je tu klub crni stočić sa staklom preko. Kuhinja je bela sa zlatnim detaljima, a od dela za ručavanje za 10 osoba odvaja je ostrvo.

Pročitajte Veljko Ražnatović u problemima – Bogdana saznala za njegovu vezu sa pevačicom, godinama im je dolazila u kuću

Dom Veljka i Bogdane u Titelu

Veljko i Bogdana u Titelu uživaju sa svojim mališanima a nije tajna da ih i Ceca neretko poseti s obzirom na to da tu pronađe potreban mir, ali i uživa sa unučićima koji joj veoma nedostaju u vili na Dedinju.

AUTOR: SVET

IZVOR: Ekskluziv

FOTO: ATA images