Beba Veljka i Bogdane
Svet

June 13, 2023 10:34

By

Veljko Ražnatović u problemima: Bogdana saznala za njegovu vezu sa pevačicom, godinama im je dolazila u kuću

Bivša devojka Veljka Ražnatovića bila je pevačica

Ljubavni život Veljka Ražnatovića godinama je bio glavna tema u medijima, ali sve se promenilo kada je Cecin sin upoznao lepu Bogdanu Rodić, s kojom je stupio u brak, a ubrzo dobio i sinove Željka i Krstana. Iako je znala da je Veljko pre nje bio veliki zavodnik, nedavna izjava jedne pevačice sigurno je nije ostavila ravnodušnim.

Pročitajte Prvi intervju – Bogdana konačno otkrila istinu o Veljku i njihovom braku, evo kakav je on zaista 

Bivša devojka Veljka Ražnatovića

Ata images

Bivša devojka Veljka Ražnatovića bila je Maša Terzić, ćerka Zvezdana Terzića, a istu “titulu” nosila je i voditeljka Ksenija Bujišić, a šuškalo se da je bio u vezi i sa pevačicom Angellinom.

Naime, do medija je došao podatak da je mlada pevačka nada Angellina bila devojka Veljka Ražnatovića. Sve kockice složile su se 2014. na Guči, festivalu kom su zajedno prisustvovali, a uprkos Angellininim tvrdnjama da među njima ne postoji ništa i da nikada nije ni bilo tabloidi i portali nastavili su da pišu, prenosi Story.

Pročitajte Sve pre Bogdane bile su nevažne – Veljko otvorio dušu

Bivša devojka Veljka Ražnatovića

Ata images

Međutim, pre nekoliko dana mlada pevačica priznala je da je i ona bivša devojka Veljka Ražnatovića.

– Iskreno da ti kažem, ja Tasu i Veljka znam iz vrtića, ceo život, oni su divna deca. I na njenom rodendanu sam upoznala njenog momka Gudelja i sve, oni su stvarno svi u super odnosima. To nije istina ono što se piše da se porodice ne podnose . Da, upoznala sam ih sve na njenom rođendanu i mislim da je baš neka zdrava energija među njima – rekla je Angellina, pa dodala šta ju je vezivalo sa Veljkom:

Pročitajte Ljubav im važnija od luksuza i bogatstva – U ovoj kući su Veljko i Bogdana našli porodični mir

Bivša devojka Veljka Ražnatovića

Rajko Ristić

– Mi smo išli u vrtić zajedno, mi smo bili u vezici u vrtiću, eto ako je to važno. Sada smo u super odnosima svi – izjavila je Angellina, a preneo Scandal!.

IZVOR: SCANDAL!, STORY

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES