Nova ljubav Cece Ražnatović
Svet

June 23, 2023 14:45

By

Da budem srećna u ljubavi, to je želja… Ceca Ražnatović prvi put progovorila o partneru FOTO

Nova ljubav Cece Ražnatović sačekaće još malo

U novoj, 38. epizodi, dokumentarno-igranog show programa “Ceca show” koji se emituje ovog petka od 22.00 časa na Mts kanalu 115 Blic televizije, gledaoci će imati prilike da pogledaju kako je protekao rođendanski ručak u vili Ražnatovića povodom Cecinog jubilarnog rođendan, kako je Ceca vatreno navija, ali i prizore sa bazena.

Pročitajte Nesreća nikada ne ide sama – Ceca zabrinuta za Veljka, mnogo je uznemirilo upozorenje koje je dobila 

Nova ljubav Cece Ražnatović

Ata images

Naime, zbog tragedije koja ih je nedavno zadesila, kada je Anastasija Ražnatović izgubila bebu u petom mesecu trudnoće, Ceca je odlučila da ove godine ne slavi rođendan i da ne pravi veliku proslavu.

U novoj epizodi “Ceca show”, Ražnatovićeva je otkrila da su joj njeni najmiliji poželeli da pronađe partnera i da bude srećna u ljubavi.

Pročitajte San o velikoj i srećnoj porodici se zauvek srušio – Ceca saopštila tužne vesti u vezi sestre Lidije 

Nova ljubav Cece Ražnatović

Ata images

– Osim zdravlja, svi prijatelji su mi poželeli da nađem partnera. Da sretnem partnera, budem srećna u ljubavi. To je neka zajednička želja koja je mnogo puta ponovljena u toku čestitanja – rekla je Ceca.

A pored toga, poželeli su joj i da snimi novi album.

– Bilo je različitih želja. Da snimim album, da više putujem, ali privatno, ne poslovno. To su nekako bile želje – kaže Ceca.

Pročitajte Slavlja je ipak bilo – Ceca proslavila pedesti rođendan u najlepšem društvu, stajlingom oduševila FOTO 

Nova ljubav Cece Ražnatović

U jednoj od prethodnih epizoda, Ceca je najavila da će tu želju uskoro možda i ispuniti.

– Mislim da je dogorelo, da moram da radim novi album. Posle sedam godina ulazim u studio, nije mi taj osećaj stran. Čak i dok sam pauzirala sa snimanjem nekih mojih pesama, albuma, ja sam radila sa kandidatima. Jako sam motivisana da sklopim album i što ću konačno snimiti jednu pesmu koja mi se jako sviđa i koju već dugo imam kod sebe ali nisam stigla da je uradim od silnih obaveza – rekla je Ceca u jednoj od epizoda.

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: ATA images