Jovana Ljubisavljević i Bogdan Srejović
ekskluzivno

October 1, 2022 12:30

By

Konačno uhvaćeni zajedno: Jovana Ljubisavljević i Bogdan Srejović zajedno u provodu, ljubav cveta

Jovana Ljubisavljević i Bogdan Srejović konačno zajedno u javnosti

U poslednje vreme mnogo se spekulisalo o njihovoj ljubavi, a oni su uspevali vešto da sakriju emocije, sve do sinoć. Jovana Ljubisavljević i Bogdan Srejović sinoć su se provodili u jednom noćnom klubu a sve to zabeležio je paparaco.

Nakon što je čekala da Stefan Karić izađe posle deset meseci iz Zadruge 5, Jovana Misica i Karić su raskinuli svoju ljubavnu vezu krajem leta. Ovim povodom Ljubisavljevićeva nije želela mnogo da komentariše,a kako se čini vrlo brzo je prebolela Stefana.

Pročitajte: Jovana Ljubisavljević progovorila o sukobu Karića i Mensura – Baš se ružno poneo..

Jovana Ljubisavljević i Bogdan Srejović

Foto: Rajko Ristić

Jovana je izbegavala noćne izlaske punih deset meseci, koliko je Stefan bio u “Zadruzi”, međutim bolni raskid rešila je da lakše prebrodi u društvu, među ljudima, a u jednom noćnom klubu nedavno je upoznala Bogdana Srejovića, beogradskog ugostitelja, inače bivšeg emotivnog partnera folk zvezde Cece Ražnatović. Varnice su, pričao je ranije izvor za Pink, sevnule “na prvu”. Iako zvanične potvrde o njihovom odnosu nije bilo, paparaco ih je ipak uhvatio zajedno u jednom noćnom klubu.

Njih dvoje se nisu razdavajli celo veče, sedeli su jedno kraj drugog, smeškali se i razmenjivali dodire, a tom pirilikom se primetilo da definitivno tu ima emocija.

Pročitajte: Ovo govorim sada i nikada više – Sedam meseci od raskida sa Cecom, Bogdan Srejović otkrio istinu

Jovana Ljubisavljević i Bogdan Srejović

Foto: RAJKO RISTIĆ

Podsetimo, Srejović je dospeo u žižu interesovanja kada je uplovio u emotivnu vezu sa folk zvezdom. Iako je delovalo da je njihova ljubav ona do kraja života, nakon godinu dana došlo je do prekida emotivnog odnosa, a oni su ostali u odličnim i prijateljskim odnosima.

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: Instagram