jovana ljubisavljević
Svet

August 6, 2022 17:00

By

Jovana Ljubisavljević progovorila o sukobu Karića i Mensura: Baš se ružno poneo..

Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić dokazali su koliko je njihova ljubav jaka iako su mnogi pokušavali da umešaju prste i ubace crva sumnje između njih.

Jovana Ljubisavljević podržala Kariće

– Iskrena da budem i ja sama razmišljam šta smo mi to uradili, pa da se tako okome na nas. Znam da nikome ništa nažao nismo učinili i da mirno spavamo. Nervirala sam se, plakala, čak sam pila i lekiće da se smirim, a onda sam neke stvari shvatila i sve se promenilo. Jednostavno, vreme učini svoje, toliko su nas sabotirali, a evo nas zajedno i posle dve godine. Rešili smo da odemo do Crne Gore, moramo da budemo u blizini zbog njegovih emisija jer će morati da se vrati ako ga pozovu. A na jesen idemo na neku dalju destinaciju – kaže misica i osvrće se na dojučerašnjeg porodičnog prijatelja:

Pročitajte: Osman Karić svima zapušio usta – Ovo je prava istina o Mensurovim parama

– To što je bilo sa Mensurom nek oni reše, oni su bili prijatelji, dok mene niko ne dira, ne diram ni ja njega. A čak i kad me diraju, ignorišem. Ja sam svedok koliko su se Kristina i Osman žrtvovali za Mensura i koliko je ta njegova ekipa slala novac za praznike koje je on slavio. Kristina i Osman su sve to odneli, oni imaju sve dokaze. Stefan je malo uvređen što mu se Mensur nije javio kada je dolazio u emisiju Narod pita, tako da ga i ne komentarišemo. Znam samo da Osman i Kristina ništa nisu krivi i da su zaista učinili sve što su mogli za njega. Naravno, ne treba niko njima sada da ljubi stopala zbog toga, ali ni hvala nisu dobili, a nije ih ni odbranio putem storija, ako ništa drugo. Oni su se uvredili i prekinuli kontakt sa Mensurom. Stvarno je ružno to što se nije oglasio, bezveze je ispalo, ali možda je tako i najbolje – zaključila je Jovana.

AUTOR: MILENA JEREMIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ