osman i mensur
neće više da ćuti

30 Jula, 2022 19:00

Osman Karić svima zapušio usta: Ovo je prava istina o Mensurovim parama

Osman i Mensur – istina o novcu konačno izašla na videlo

Vatreni fanovi Mensura Ajdarpašića javno su optužili Osmana Karića da je novac koji su slali za svog favorita uzeo za sebe. Da stvar bude gora oni su podelili i fotografi je uplatnica kao dokaz da su pare legle na račun.

Osman i Mensur zaratili oko para?

– Prvi put čujem da sam uzimao pare od Mensurove podrške. Baš mi je drago da su me o tome obavestili, eto da sam juče umro ne bih znao. Ako Mensuru nisam pomagao nisam mu verujte ni odmagao. Te njegove grupe mogu da me poljube samo u d*pe. Ni sam ne znam koliko sam puta vozio u Šimanovce njegove stvari koje je dobijao od istih tih fanova na moju adresu. Moram priznati da su od pojedinih žena pare stizale na račun za Bajram i neku garderobu. Sve što sam mu nosio, ja sam i fotografisao – objasnio je Osman odmah kada su se gnusni napadi desili. Iako su svi očekivali da Mensur odbrani prijatelja, on sve vreme ćuti i ne javlja se na pozive, pa smo opet pozvali Karića da iz prve ruke čujemo šta se dešava:

Pročitajte: Svadba pod znakom pitanja – Jovanu šokirala Osmanova prošlost, isplivali detalji porodičnog razgovora

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MENNSSSUR (@mennsssur)

– Nisam iznenađen napadima pojedinih Mensurovih fanova, čast izuzecima koji su podržali porodicu Karić koja je sve vreme bila uz njega. Mensur je upao u gadan trip i kada ga je Stefan dobronamerno savetovao, u Mensurovoj glavi on je bio rijaliti igrač i deo produkcijskog miljea. Po izlasku iz rijalitija Mensur je bio u našoj kući, ali u totalno drugačijem izdanju. Čak se i sam čudio i kajao za neke situacije u „Zadruzi”. Tog dana uzeo je i džak stvari od fanova koje nismo mogli da mu prosledimo jer je rijaliti već bio pri samom kraju. Tada smo se poslednji videli i čuli… Mensur se nije izvinio zbog svojih fanova, a verujte sad više ni ne treba. Sad to već ne bi bilo iskreno sa njegove strane. Ja se ne ljutim, a ni Stefan. Ovim putem pozdravljam njegovu majku i brata koji su sa nama non stop bili u kontaktu dok je trajao rijaliti. Mi kao porodica smo ga ispoštovali u pravom smislu te reči. Naš obraz je čist, a kome nije neće mu ni Jadransko more pomoći da ga opere – kaže Osman Karić.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: MILENA JEREMIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ