Ćerka Lepog Miće
Svet

30 Jula, 2022 21:00

Lepi Mića otkrio najveću tajnu Filipa Cara: Zbog ovoga dve godine nije išao kod roditelja u Crikvenicu

Ni posle “Zadruge” rat između Filipa Cara i Lepog Miće ne jenjava. Kontroverzni pevač kaže da njegov cimer u rodnoj Crikvenici nije bio skoro dve godine jer je sitni krimos, a ne opasna faca.

Lepi Mića raskrinkao zadrugare

– Neka se on nosi u pi*du m*terinu, kao da je bio na robiji dve godine, pa sad kači neke emotivne poruke, kao uželeo se svega. Neka mi se napuši ku*ca, baš! Kvarnog li čoveka! Nije mogao da ode u Hrvatsku zbog problema kojih ima, a nama prosuo neku priču, kao juri ga Interpol, na crvenoj listi je. Rođače, da je tako, došli bi specijalci u rijaliti, hapsili bi te pred kamerama. Da si stvarno neko mudo i da si napravio ko zna kakav haos njih ne bi zanimalo da li si u rijalitiju, crkvi ili bilo gde. A on je zapravo imao neka suđenja, pa nije išao u Hrvatsku jer je hteo da zastari taj neki slučaj. To su stare fore niskobudžetnih kriminalaca. Kakav si ti kriminalac i opasan lik, kad sa 30 godina živiš i dalje kod mame i tate? Žestok momak, strah i trepet, a boji se mačke i pauka? Smejurija teška. Ja sam u tim godinama obišao ceo svet, zaradio kuću, stan, zasnovao porodicu – kaže Mića i osvrće se na Viki Mitrović:

Pročitajte: Viki zbog Marka ostavlja ćerku – Baba Reginu izdalo srce, komšije je jedva spasile

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 💫Viktorija Mitrovic💫 (@viki_mitrovic_official)

– Ona mi je slaba tačka. Izgubila je karakter, ponos, stav, ma sve! Nije prostitutka zato što to voli, nego da tera inat sebi. Sve je to povezano sa silovanjem i terorom koje je doživela. Ne oseća ni sa kim vezu, to sve radi iz inata i mržnje. Ne mogu nju da gledam kao ostale. Njoj je taj monstrum promenio žvot. Druga je stvar kad neko odraste u normalnoj porodici pa postane ološ i bandit. Njoj ne mogu da sudim. Ona je radila mnoge stvari koje su za osudu, to stoji, ali nju ne mogu da gledam kao ostale.

Pročitajte: Milica moli Mensura za još jednu šansu – Porodice neće da čuju za pomirenje, majka zadrugarke vidno potresena

Rajko Ristić

Lepi Mića prizaje da je za njega veliko razočarenje i Mensur, koji je devojku ostavio zbog podrške fanova.

– On sluša svoju podršku iz spoljneg sveta, sve što oni kažu i kako oni misle, on se tako ponaša i sve ih pomno sluša. Pa, kad je čuo da se ne slažu sa njegovim izborom, on je istog momenta Milicu ostavio. J*bem ti takvog čoveka koga podrška i fanovi izdržavaju, šalju mu pare, poklone, a on ih sluša. To pokazuje kakav je čovek.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ