Ćerka Lepog Miće
Svet

October 24, 2023 17:17

By

Upoznajte Saru, ćerku Lepog Miće koja lepotu nije nasledila od oca: Obrazovana je više nego što možete i da zamislite

Ćerka Lepog Miće je lepotica sa visokim obrazovanjem

Pevač Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića, godinama unazad je učesnik Zadruge, a o svom privatnom životu izuzetno retko govori. Svi znamo da ga i sada, kada izađe iz Elite, napolju čeka ćerka i supruga Snežana, ali one nikad ne dolaze da ga podrže iako su u super odnosima. Kao što je nekoliko puta pominjao, Mića ima prelepu ćerku Saru koja je završila doktorske studije i ne želi da se eksponira u javnosti.

Ćerka Lepog Miće

Ata images

Ćerka Lepog Miće je završila Elektrotehnički fakultet u Beogradu, doktorske studije u Holandiji i trenutno radi u Guglu. Iako ne pominje često svoj privatan život i porodicu, Mića je jednom prilikom otkrio da su teško živeli dok im je ćerka bila mala, ali da su se uvek trudili da njihova naslednica to ne primeti.

Pročitajte Nećete verovati za koju MOĆNU kompaniju radi ćerka Lepog Miće – Zarađuje bogatstvo, a otac ne sme da je spominje

– Ja sam svoju misiju završio. Druga je stvar da imam 30 godina… Ja sam svoje dete odškolovao, ona živi od svoje škole. Ona je magistar, doktor inženjer, ima svoj hleb. Ne moram da se borim da završi srednju, osnovnu školu, ja problem nemam. Čekam samo godine da dobijem penziju. Otvoriću nešto kad budem u penziji, nemam problem. To je razlika između mene i ostalih – rekao je jednom prilikom Mića u rijalitiju.

Ćerka Lepog Miće

Instagram

–  Imao sam problem 90-tih godina, a oni tad nisu bili ni rođeni. Ja sam sačuvao sve, odgojio dete, odgajio, odškolovao, sačuvao brak, zato kažem da sam tata. Imam mir, nemam problem da razmišljam šta ima supruga Snežana šta da jede. Imam problem da li je Sara u hotelu A ili u hotelu B kategorije. Ali imao sam problem da je iškolujem, da ne primeti nemaštinu, da izađe iz te priče neopterećena. I kad ima i kad nema, ona to nije znala, ona je za sebe imala i nije primetila nikakav problem – govorio je Mića ranije pričajući o svojoj porodici.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM