Svet

November 21, 2022 15:26

By

Ćerka Lepog Miće nije lepa kao tata: Pogledajte kako izgleda i čime se bavi

Ćerka Lepog Miće je veoma obrazovana lepotica

Pevač Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića, godinama unazad je učesnik Zadruge, a o svom privatnom životu izuzetno retko govori. Svi znamo da ga napolju čeka porodica i supruga Snežana, ali oni nikad ne dolaze da ga podrže iako su u super odnosima.

Pročitajte: Lepi Mića otkrio najveću tajnu Filipa Cara – Zbog ovoga dve godine nije išao kod roditelja u Crikvenicu 

lepi_mica

ATA IMAGES

Kao što je nekoliko puta pominjao, Mića ima prelepu ćerku Saru koja je završila doktorske studije i ne želi da se eksponira u javnosti.

Ćerka Lepog Miće je završila Elektrotehnički fakultet u Beogradu, doktorske studije u Holandiji i trenutno radi u Guglu. Iako ne pominje često svoj privatan život i porodicu, Mića je jednom prilikom otkrio da su teško živeli dok im je ćerka bila mala, ali da su se uvek trudili da njihova naslednica to ne primeti.

Pročitajte: Lepi Mića otkrio nepoznate detalje iz života Jelene i Zorana – Ona nije imala slobodu 

Instagram

– Ja sam svoju misiju završio. Druga je stvar da imam 30 godina… Ja sam svoje dete odškolovao, ona živi od svoje škole. Ona je magistar, doktor inženjer, ima svoj hleb. Ne moram da se borim da završi srednju, osnovnu školu, ja problem nemam. Čekam samo godine da dobijem penziju. Otvoriću nešto kad budem u penziji, nemam problem. To je razlika između mene i ostalih. Imao sam problem 90-tih godina, a oni tad nisu bili ni rođeni. Ja sam sačuvao sve, odgojio dete, odgajio, odškolovao, sačuvao brak, zato kažem da sam tata. Imam mir, nemam problem da razmišljam šta ima Snežana šta da jede. Imam problem da li je Sara u hotelu A ili u hotelu B kategorije. Ali imao sam problem da je iškolujem, da ne primeti nemaštinu, da izađe iz te priče neopterećena. I kad ima i kad nema, ona to nije znala, ona je za sebe imala i nije primetila nikakav problem – govorio je Mića jednom prilikom u rijalitiju.