Prijateljica Cece Ražnatović
Svet

24 Januara, 2022 15:10

Nećete verovati koja pevačica je najveća stipsa, a ko su estradnjaci koji ne žale novac! KOLEGA IH RASKRINKAO!

Urbana legenda je da je Lepa Brena stipsa, te da za nju kažu da ima zmiju u džepu. Razlog za to je što pevačica vrlo pažljivo raspolaže novcem i zbog toga je nazivaju škrticom. Kažu da je nedavno porodicu povela na odmor na Maldive, ali da je svako platio svoj deo. Pripisuju joj i to da je večeru platila petsto evra, a ostavila samo pola evra bakšiša. Takođe, jedna devojka svedoči i da je bila u frizerskom salonu i očima gledala kako je pevačica uzela kusur sve do poslednjeg dinara.

Lepa Brena

Lepa Brena nije jedina škrtica sa estrade, u tu kategoriju spada, ako je suditi po rečima Lepog Miće, i Miloš Bojanić.

Bio sam sa prijateljima gost kod njega u Baošićima. Sećam se da su tu bili i Viki Miljković i njen muž Dragan Tašković Taške. Miloš je otišao da roni, vratio se tek posle nekoliko sati, dok smo mi sedeli s njegovom ženom Brankom. Kaže mi drugar: „Sad će sigurno da donese svežu ribu, pršutu, sir…“ A on nas je poslužio pilećim paprikašem na 40 stepeni! Sećam se njegove rečenice tada: „Nema ništa bolje od kašike!“ – kazao je pevač

miloš bojanić

Lepi Mića je u Zadruzi isprozivao i još neke kolege da im je teško dinar iz džepa izvući, među njima su Mitar Mirić i Šako Polumenta.

Ko su estradnjaci koji ne žale novac!

S druge strane, najveći od svi džekova bio je Džej Ramadanovski, ne postoji niko na estradi ko će vam reći drugačije. Među onima koji dele i šakom i kapom su i Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša.

Dok je Ražnatovićeva kolegama ustupa muzički studio bez dinara nadoknade, Karleuša skupocenu garderobu deli spremačicama, a prijatelje i njihovu decu obasipa skupocenim poklonima.

Jedno je sigurno, svi nabrojani pevači su uradili bezbroj humanitarnih koncerata i donirali novac bolesnoj deci, tako da i ako su možda stipse u kafani, tamo gde treba su se pokazali kao veliki.

PROČITAJTE I… Rada Manojlović od skromnog doma napravila vilu! Pogledajte kako je bilo nekad, a kako je sad!

 


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, IVAN VUČIĆEVIĆ, RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES