Scandal

September 22, 2021 16:00

By

Lepi Mića POBESNEO! Čistite kuću, STOKO PRLJAVA!

Lepi Mića pobesno je jer Zadrugari ne vode računa o higijeni, a posebno ga je razjarilo što niko ne obraća pažnju šta ostavlja iz sebe, i u kakvom je stanju sudopre, iz koje je curela voda.

Lepi Mića POBESNEO!

Situacija je brzo eskalirala jer Lepi Mića pobesno, počeda da baca tanjire, lomi. gađa i vređa ostale ukućane! Sve izgleda kao da bi mogao da promeni nadimak u Pobesneli Mića.

Hajde kad ste mangupi. J*bem vam mater u p*čku! Voda se preliva, a vas boli k*rac, sedite tamo po krevetima! Čistite kuću, stoko prljava! Ovde smo 15 dana, kao da smo 15 godina – urlao je Mića i naredio devojkama da pokupe sve, piše Kurir.rs.

Pre ovoga odigravala se još jedna rasprava oko puštanja Stefana Mihića iz zatvora. On je naprvio frku oko svog nesesera.

Podsetimo, Mihić je napravio haos posle žurke i pod dejstvom alkohola ušao u sukob sa devojkama iz Bele kuće nije mogao da se smiri, pa je pretio svima redom. On je vređao učesnike, a na kraju i Ademira Peleša koji je stao na njihovu stranu.

Stefan Mihić je kasnije pušten iz zatvora nakon haosa koji se desio sinoć posle žurke, a zbog kojeg je Ademir Peleš kažnjen dvonedeljnim honorarom.

FOTO: RAJKO RISTIĆ