Nada Topčagić
Svet

August 7, 2022 16:00

By

Ovo se krilo! Pevač izneo šokantne tvrdnje: Jelena je bila pod stegama, Zoran je pratio svaki njen pokret

Lepi Mića godinama se zna i sarađuje sa Zoranom Marjanovićem, koji je prvostepeno osuđen na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge Jelene. Kako kaže, njemu je odnos supružnika oduvek bio drugačiji od normalnog, a sada otkriva šta je sve video i znao.

Lepi Mića otkrio nepoznate detalje o Marjanovićima

– Kao par su mi delovali čudno. On nikad nije bio raspoložen, čudan je bio, ali to ne znači da iza toga stoji nešto loše ili da je zbog toga ubica. Ono što sam ja video nije bilo dobro, nije bilo neke harmonije među njima. Sa druge strane, nisam ni video, ni čuo da tuku i maltretiraju jedno drugo, samo sam uvek imao utisak da to nije bilo to. Jelena nije šarmirala ljude oko sebe, nije koketirala i mnogo toga nije dala muzici, a mislim da joj je muž bio prepreka. To je malo bolesno u celoj priči. Kada smo radili zajedno, video sam i osetio da bi neki gosti za stolom dali i džak para da im Jelena priđe i otpeva pesme, ali ona nije smela ili nije htela jer je Zoran uvek bio sa njom na nastupima. Jelena je uvek prema meni bila top, poštovala me je, a i sa Zoranom sam imao dobru poslovnu saradnju. Ona je delovala kao neko ko ima probleme, a nosi ih u sebi. Ne znam da li nije smela da kaže, ili je prosto bila takva. Bilo je sve čudno kod njih, kao pod stegama, sve na silu. Ne znam zašto – priča Mića i nastavlja:

Pročitajte: Ispivali novi detalji – Zoran Marjanović priznao da laže, domaća javnost u neverici

lepi mića

Facebook

– On je išao uvek sa njom na nastupe i sedeo za stolom za muzičare, uvek je bio kao član ekipe. Ja sam mu govorio
da to ne treba da radi, da treba samo da je doveze i pusti je da radi. Da li je slušao kako peva ili je pratio kako se ponaša, ja ne znam, ali je ona zbog njega uvek imala dignutu ručnu kočnicu u poslu. Nije imala slobodu da se prepusti atmosferi, uvek je morala da pazi kako i šta radi jer je on gleda. Jednom sam hteo da je zovem da radi sa mnom, ali bez njega jer sam znao da pred njim nije smela da pruži u poslu sve što može.

Pročitajte: Jeziva ispovest prve supruge Zorana Marjanovića – Da sam ostala s njim prošla bih kao Jelena

lepi mića

Rajko Ristić

Mića kaže da je do poslednjeg momenta želeo da veruje da Zoran nije ubica.

– Želeo sam svim srcem da verujem da nije on kriv, ali hoću da verujem i državnim institucijama, da verujem pravosuđu. Vrlo je zajebano da neko dobije 40 godina a da nije kriv, a monstruoznije od toga je da je neko kriv, a da hoda ulicom. Videćemo šta će biti na apelaciji. Ima dosta stvari kod njega koje mi nisu jasne – od isključivanja telefona, pranja varikinom stvari po kući i ostalih momenata koji se spominju. Sa druge strane, čujem da je bilo nekih propusta u istrazi. Nisam policija, a ni sud, želim da verujem da su izneti dokazi dovoljni. Ali, šta ako nisu? Nisam ja jedini koji tako razmišlja. Ovde smo svi podeljeni. Situacija i tema su osetljivi – kaže Mića ističe da mu je najviše žao male Jane:

Pročitajte: Zoran Marjanović uhapšen u porodičnoj kući u Borči – Evo ko preuzima brigu o njegovoj i Jeleninoj ćerki

– Ona je izgubila majku, a sada i oca na neki način. Pre toga, babu i dedu. Ima samo 11 godina, a ostala je sama. Nje mi je najžalije. Mora da dobije nekog staratelja koji će stvarno da vodi da računa o njoj. Javno kažem, bilo šta da treba tom detetu, tu sam.

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: ATA IMAGES