Rada Manojlovic
Scandal

24 јануара, 2022 13:55

Rada Manojlović od skromnog doma napravila vilu! Pogledajte kako je bilo nekad, a kako je sad!

Kuća Rade Manojlović u Četerežu važi za jednu od najlepših u selu, iako nekada nije bilo tako.

Naime, kada se pre više od petnaest godina pojavila na javnoj sceni, zgodna pevačica nije krile odakle potiče, naprotiv, novinarima je otvorila vrata svoje skromne porodične kuće u Četerežu.

Rada Manojlović od skromnog doma napravila vilu!

Tada je istakla da se njena porodica bavi poljoprivredom, te da joj otac prodaje stvari na buvljaku i vašarima i da se od toga izdržavaju.

Međutim, otkada je Rada postala poznata mnogo toga se promenilo, za početak, pored starog doma nikla je velika, lepa kuća, u koju je Rada ulagala sve što zaradi.

Iako se u Beogradu još uvek nije skućila, pevačica nije žalila novac na dom u Četerežu, pa je u njega unosila samo najkvalitetnije stvari. U njemu trenutno ne živi niko, jer su pevačicin otac i maćeha ipak rešili da život nastave u staroj kući. No, Rada i njena sestra Marija često svraćaju u rodno selo, a kada su praznici cela porodica se okupi u pevačicinom domu, kada se za klopu pobrine njen otac Rade.

Manojlovićeva još  uvek ne razmišlja o stanu u prestonici, a jednom prilikom je rekla:

Ja sam onaj tip ljudi koji misli da će uvek biti vremena i novca, da će se zaraditi, pa da će doći red i na stan u Beogradu. Bilo mi je važno da ovde sve sredim i još ima dosta toga da se uradi – rekla je Rada.

PROČITAJTE I… SAD JE STVARNO KRAJ! Duškova sestra otkrila istinu o Jeleninom i Duškovom razvodu!

Najnovije na portalu Marie Claire

FOTO: RAJKO RISTIĆ, BLIC TV PRINTSCREEN, TV PINK PRINTSCREEN, YOUTUBE PRINTSCREEN