Ćerka Aleks Nikolić svet portal svet
Svet

February 15, 2024 13:15

By

Sve je spremno za dolazak bebe: Soba Aleksandrine ćerke je kao iz bajke, a tek kakva je sve garderoba očekuje

Ćerka Aleks Nikolić biće prava modna ikona

Aleksandra Aleks Nikolić u osmom je mesecu trudnoće, a sredinom aprila očekuje dolazak na svet devojčice. Ćerka Aleks Nikolić dobiće ime koje joj je majka izabrala, što je i sam Filip rekao, jer kako ističe, važno mu je da beba bude živa i zdrava, te da mu je nebitno kako će se zvati.

Ćerka Aleks Nikolić svet portal svet

Instagram

Buran ljubavni odnos sa bivšim partnerom Aleks ni najmanje nije omeo u nameri da pripremi sve potrebno za naslednicu, pa je poslednjih nedelja potrošila više od 10.000 evra za opremanje sobe i ćerkicinu garderobu, tvrdi izvor za domaće medije.

Pročitajte Ljubav s Tonijem Bijelićem je – Veo misterije oko odnosa Nede Ukraden i muža Dragane Mirković 

– Aleks je tokom prvog burnog raskida sa Filipom potražila pomoć stručnog lica koje joj je pomoglo da prebrodi teške trenutke i strah od toga da će dete odgajati sama. Upravo to joj je pomoglo da se posveti onome što je čini istinski srećnom, a to je rodjenje devojčice. Svakim danom je okupirala svoje misli sobicom za svoju mezimicu i garderobicom u koju će je oblačiti.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ⚜️ALEKSANDRA NIKOLIĆ⚜️ (@alex_mima_official)

– Kako se porođaj približava, poslednje nedelje koristi za opremanje i kupovinu, i ne žali pare da sve bude kako je zamislila, te je samo za krevetac, kolica i bebin garderober dala više od 5.000 evra protekle nedelje – navodi izvor uz tvrdnje da je Nikolićeva istu cifru potrošila i kada je reč o garderobi za ćerkicu.

Pročitajte Lekari saopštili lošu vest – Ovaj udarac sudbine Aleks nije zaslužila 

– Iako joj je majka nebrojano puta govorila da ne treba da troši na garderobu koju će beba brzo da preraste, Aleks je za svega dva, tri dana pukla 5.000 evra i za to. Kupila je sve što joj se dopalo bez da razmišlja koliko košta. Njeni bliski prijatelji se danima smeju jer se među odevnim komadima nalazi garderoba koju bebica može da nosi tek za dve, tri godine, ali je puštaju da uživa s obzirom da svi vide koliko je kupovina za mezimicu usrećuje – zaključuje izvor koji tvrdi da će ćerka Aleks Nikolić odrastati okružena ljubavlju bez obzira na odnos njenih roditelja.

 

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM