Zdravstveni problemi Aleksandre Nikolić svet portal
Svet

October 23, 2023 20:45

By

Aleks se u trudnoći potpuno promenila: Više nije bomba, sada izgleda skroz drugačije (foto)

Trudna Aleks Nikolić promenila imidž

Pobednica “Zadruge 6”, a sada trudna Aleks Nikolić čeka prvo dete sa bivšim verenikom Filipom Carem. Ona je veoma aktiva na društvenim mrežama, a sada je pokazala kako provodi trudničke dane.

Trudna Aleks Nikolić

Ata images

Prelepa trudna Aleks Nikolić sada je skinula nadogradnju i pokazala svoju novu frizuru, a onda je bila u šopingu pa je sve objavila na Instagramu.

Pročitajte Aleks Nikolić spremna da oprosti Caru: Ovo je uslov koji će morati da ispuni ako želi da vidi ćerku

Aleksandra se uslikala sa psom, a mnogi njeni pratioci su primetili da je njen stomak sve veći i nazirao se ispod široke majice. Budući da je negovala se**epilnije izgled, Aleks je novim izdanjem potpuno oduševila jer sada izgleda nežno.

Trudna Aleks Nikolić

Podsetimo, nakon što je potvrdila da je u blagoslovenom stanju i da će na svet doneti devojčicu, Aleksandra se našla u žiži javnosti, nakon čega je započela medijski rat sa Filipom piše Blic.

Pročitajte Oglasila se devojka s kojom je Car varao Aleksandru – I ja sam trudna, a evo šta mi je Filip sve obećao

Filip i Aleksandra su žestoko ratovali preko društvenih mreža, ali i u emisijama, pogotovo na temu Filipove prevare i ljubavne afere sa starletom Majom Marinković, ali su zbog svoje ćerke koja treba da se rodi odlučili da spuste loptu i da održe mir, koliko god da je to moguće.

Trudna Aleks Nikolić

Instagram

Kako bi sačuvala sebe, ali i trudnoću, Nikolićeva je sada odlučila da se potpuno povuče iz medija i sabere misli.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images