Komšinica Ane Nikolić
Svet

March 1, 2024 19:30

By

Komšinica Ane Nikolić otkriva o njoj sve tajne nakon skandala: Stalno je viđa u ovom izdanju

Komšinica Ane Nikolić sve najlepše o pevačici

Nakon skandala koji je izbioizmeđu Ane Nikolić i Raste, ekipa Telegrafa posetila je pevačicin komšiluk i malo porazgovoarali sa komšijama. Reporterka Telegrafa prvo je obišla njenu zgradu kako se navodi, ispred koje nije zatekla Anin auto, a na prozorima njenog stana bile su spuštene roletne. Komšinica Ane Nikolić o njoj je progovorila sledeće…

Komšinica Ane Nikolić svet portal svet

Ata images

Komšinica Ane Nikolić – Pevalica ne ispušta miljenicu iz ruku 

Nakon svega, susrela je i Aninu komšinicu, koja je progovorila o pevačici i otkrila da li je često viđa u komšiluku i sa kim.

– Anu zapravo viđam baš često, generalno to je obično kako šeta svoju ćerkicu ili je vozi negde. U suštini uvek, a kada je vidim uvek je sa ćerkom – rekla je Anina komšinica.

Komšinica Ane Nikolić

Ata images

Kako dodaje devojka, Anu skoro uvek viđa sa naslednicom i čini joj se ako vrlo požrtvovana majka.

– Iskreno, baš mi se čini kao požrtvovana majka. Stvarno se vidi da voli svoje dete. Uvek je sa njom, kad god je sa njom vidim je da se smeje, uvek joj drži neku hranu, igrače.

Komšinica Ane Nikolić

Photo: Antonio Ahel/ATAImages.

Na pitanje da li je Ana ikada u komšiluku peavila skandale, komšinica tvrdi da to nikada nije videla i da je u kraju smatraju “mirnom ženom”.

– Ne da ja znam, šta više mi u komšiluku je smatramo svi požrtvovanom i mirnom ženom. Nismo čuli ni za kakav incident – kaže komšinica Ane Nikolić.

Komšinica Ane Nikolić svet portal

ATA images

Podsećanja radi, Ana je objavila prespisku sa bivšim suprugom iz koje se jasno vidi da je njihova ćerka kod njega i da ne želi da joj je vrati, tačnije da će pevačica moći da je vidi samo u Centru za socijalni rad.

– Vi ćete biti prva uhapšena porodica – napisala je Ana Rasti putem viber poruke, dodavši da je ona pod prisilom morala da pristane na sve, ne otkrivajući pritom na šta je to morala da pristane.

– Dete sledeći put možeš da vidiš u Centru za Socijalno – odgovorio je Rasta bivšoj supruzi.

Komšinica Ane Nikolić

Ivan Vučićević

Uz objavu njihove prepiske pevačica je napisala:

– Ovako se ponaša taj veliki otac… I tako skoro sedam godina. A, sad se stvarno vidimo na sudu. A lično ja dozvoliću da bude otvoreno za javnost.

Komšinica Ane Nikolić svet portal svet

Instagram

Ana Nikolić je posle ove poruke napisala još jednu u kojoj je optužila ćerkinu školu za koju tvrdi da ju je blokirala.

– Dakle, ovo je nedopustivo, jer čak i škola blokira majku koja je žrtva psihičkog maltretiranja 7 godina. Divna škola. Od danas Tara neće ići u školu koja podržava oca narko-trafikanta i konzumenta. Hvala, doviđenja. P.S. Ja sam Ana, Tarina mama.

AUTOR: SVET

IZVOR: Telegraf

FOTO: Instagram