Ana Nikolić povukla optužbe
Svet

October 21, 2023 09:00

By

Ana Nikolić u strahu od bivšeg supruga povukla sve optužbe: Evo kako joj je Rasta zapretio

Ana Nikolić povukla optužbe na račun Raste

Ana Nikolić povukla optužbe na račun bivšeg supruga, repera Stefana Đurića Raste, a priča se da je na to navela bivša svekrva.

Ana Nikolić povukla optužbe

foto Dragan Gajić

Ona je obrisala sa svog Instagram profila statuse u kojima tvrdi da je Rasta psihički zlostavljao, da joj je oteo bebu od četiri meseca i da je bio zvanični član klana Veljka Belivuka. Ali, kada je shvatila da sa Rastom nema igre i da zbog dugačkog jezika može da izgubi starateljstvo nad ćerkom Tarom, ona je ućutala.

Ana Nikolić povukla optužbe

foto Ivan Vučićević

U afektu svašta rekla, ali sada je Ana Nikolić povukla optužbe

“Rasta je njoj i ranije pretio oduzimanjem deteta, ali sada se stvar baš istrgla kontroli. Ana je u afektu svašta napisala, ali očito je shvatila da je predaleko otišla i da bi to moglo da je košta. Ni Ana, a ni Rasta nisu nevinašca, tako da im je najbolje da ne iznose svoju privatnost, pogotovo što imaju zajedničko dete. Ana je shvatila da bi mogla da ostane bez ćerke, a ona joj je čitav svet, pa je zaćutala” – kaže za Svet dobro obavešten izvor.

Ana Nikolić povukla optužbe

Rajko Ristić

Pročitajte Ana Nikolić slomljena zbog Rastinih reči, rešila da mu se osveti – Tvrdi da joj je dužan ogromnu svotu novca

Anu je očito jako iznervirala preteća poruka koju joj je Rasta poslao.

“Dobro zapamti, nikad u životu ti neću dati ništa, jer nakon pretnje mojim roditeljima, slanjem onog sramotnog klipa, možemo samo na sud. U našoj vezi/braku jedan račun za struju platila nisi, renovirao sam ti stan i dalje je u tom stanju, jer ti zaista jesi i emotivni i funkcionalni invalid. Nemaš dan radnog staža, svaku turneju, album, si u životu provela na ‘lečenju’ i otkazivala samo jer si lenština. Nego, pazi ti da se slučaj ne okrene u ‘zanemarivanje deteta’, a to je krivično i ide se u zatvor. A ti znaš da ne bi prošla ni asistenta pripravnika nekog veštaka. A sad lepo ……”

Ana Nikolić povukla optužbe

ATA images

Pročitajte Bolest na licu skriva iza tamnog stakla – Ana Nikolić hitno primljena u bolnicu, u domu drama i kuknjava

Ovo je nju jako iznerviralo pa je uzvratila:

– “Ovakve poruke ja čitam šest godina i ćutim, ali mi više ne pada na pamet. Gospodin Stefan Đurić Rasta, vrlo blizak saradnik Veljku Belivuku mi je oteo bebu od četiri meseca, pod pretnjama smrću. Mislim da sam dosta ćutala i trpela zlostavljanje psihičko. Od ovog trenutka čitaćete svakog dana o gospodinu Rasti, zvaničnom članu ekipe Veljka Belivuka, koji je mleo ljude u mašini za meso”.

Ali, Ana je odjednom ućutala, a upućeni kažu da se umešala i porodica da zaustavi ovaj rat.

AUTOR: SVET

FOTO: foto Ivan Vučićević, Rajko Ristić, Dragan Gajić, ATA images