Život Ane Nikolić
Svet

October 6, 2023 09:00

By

Ana Nikolić slomljena zbog Rastinih reči, rešila da mu se osveti: Tvrdi da joj je dužan ogromnu svotu novca

Život Ane Nikolić turbulentan je zbog bivše ljubavi

Pevačica Ana Nikolić, koja je u poslednje vreme u žiži interesovanja ponovo je potkačila bivšeg muža Stefana Đurića Rastu, a onda i navela da zaslužuje ogromne sume novca.

– Mene mogu da glumim samo ja. Ukoliko mi se ponudi ogromna količina novca, onda bih uradila tako nešto. Neki nivo Sofije Kopole, koliko bi recimo Nikol Kidman dobila, tako neke svetske, holivudske face, e toliko bi koštalo – kazala je Ana, pa se dotakla filma bivšeg muža i kolege Stefana Đurića Raste.

Život Ane Nikolić

ATA images

– Rasta mi je dužan! Još iz zatvora. Očekujem poklon. Zbog poseta… To nisam morala! Moja intima se ne iznosi, ja sam i zabranila da se spominje moj lik i delo. Zato je film tako i uspešan! Hvala, doviđenja – dodala je ona piše Blic.

Pročitajte Ana Nikolić na meti negativnih komentara – Fanovi besni i neprijatno iznenađeni njenim ponašanjem

Podsetimo, posle muzičareve izjave da će pomoći majci svog deteta da se izvuče iz stanja u kome se nalazi, odnos Ane i Raste više neće biti isti.

Život Ane Nikolić

ATA images

Pevačica se očigledno našla uvređena zbog Rastine izjave, pa je odlučila da mu žestoko odgovori. Ana nije birala reči koje je uputila bivšem mužu, pa ga je isprozivala zbog njegovog filma, zbog toga što je bio u zatvoru…

Pročitajte Priča koja nema kraj – Rasta i Ana ovako obelodanili ljubav 

– Rastarleti bih poručila – sjaši! Ne možeš da koristiš moj lik i delo u filmu. Prvo zato što nisi Ford Fransis Kopola. Drugo iz principa ahaha… Pozdrav za sve koji podržavaju ovog manipulatora koji je u CZ-u ležao zbog droge – napisala je Ana, pa nastavila u svom stilu.

Život Ane Nikolić

Rajko Ristić

– Sram te bilo bre. Ti ćeš meni da pomogneš? Pomozi sebi bre retardu! Ajde bre više od*ebi! Ne dajem više besplatne savete i ne možeš više da zarađuješ na mom imenu! Mrš! P.S. Vanja, pi*ko, vrati pre svega, lično mojih stotina hiljada evra, ali time se bave advokati. A Rastarleti je najbolje da uđe u Elitu. To mu preporučujem od srca – napisala je besna Ana.

Šta je Rasta još rekao u svojoj intimnoj ispovesti pročitajte OVDE.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images / Bojan Vuković