Svet

7 Novembra, 2020 12:58

Ana Nikolić se KRIJE iza nove devojke? Rasta u zatvoru dobija LJUBAVNE PORUKE!

Rasta navodno ima novu devojku koja mu šalje poruke preko radija dok on leži u Centralnom zatvoru. Ipak, neki tvrde da iza poruka stoji Ana Nikolić, mada je to malo verovatno.

„Čekam te i čuvam sve, ne brini!“

Bivši muž Ane Nikolić već mesec dana je u pritvoru jer je u njegovom stanu pronađeno čak 600 grama marihuane. Nakon odležanih 30 dana, početkom nedelje mu je produžen pritvor za još 30 dana.
Vreme u zatvoru prekraćuje pisanjem knjige i pesama, ali i slušanjem muzike. Poslednjih večeri stiže dosta poruka upućenih baš Rasti!
„Čekam te i čuvam sve, ne brini. Mesec dana će proleteti, a naša ljubav neće proći nikada, poručila je reperu navodno njegova devojka preko radija.
Ona je zamolila voditelje da puste neku Rastinu pesmu, pa je dodala:
„Čuvaj se, moja ljubavi. Rasto, uz tebe sam.“

Baš niko nije znao da ima novu devojku

Sledeće večeri kontroverzni muzičar dobio je još jednu poruku gde mu devojka izjavljuje ljubav. Zanimljivo je da se devojka ni u jednoj poruci nije potpisala, ali kako piše Informer, reč je navodno o jednoj Dragani, koja nije poznata javnosti. Njih dvoje su navodno već neko vreme zajedno i to kriju od medija.
„Rasta nikad nije voleo da javno predstavlja svoje devojke. Živciralo ga je i kada su mediji pisali o njemu i Ani Nikolić. Zato gotovo niko nije ni znao da je on posle razvoda našao novu ljubav„, priča izvor za gorepomenuti list i dodaje da reper svako veče sluša radio:

Nikada nije prestala da ga voli?

Rasta u ćeliji nema televizor, ali ima radio. Srećan je što ga devojka nije ostavila uprkos skandalu i svako veče nestrpljivo čeka da čuje njenu poruku„.
Na drugoj strani, neki izvori tvrde da poruke šalje Ana Nikolić. Ona jeste besna na Rastu zbog svog, blago rečeno, neodgovornog ponašanja, ali da nikada nije prestala da voli svog bivšeg muža. Iako nema ništa od njihovog pomirenja, ona na ovaj način želi da ga ohrabri, da izdrži u najtežim trenucima svog života.
Na drugoj strani magazin Paparazzo u svom novom broju, koji je od danas u prodaji, donosi da Rasta krije novu devojku od Ane. Sve u svemu, moraćemo sačekati da Rasta izađe iz pritvora da bi proverili da li je u novoj ljubavi.

AUTOR: SVET

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR i IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL