Život Ane Nikolić
Star

September 2, 2020 12:49

By

AMAN ŽENO, DOKLE VIŠE? Ana Nikolić drastično smršala, lekari zabrinuti za njeno ZDRAVLJE!

Za manje od šest meseci Ana Nikolić se bukvalno prepolovila, pa su joj lekari skrenuli pažnju da prikoči i da počne normalno i umereno da se hrani.

Ide iz krajnosti u krajnost!

Nakon turbulentnog perioda i razvoda od Stefana Đurića Raste, Ana se na takozvanom “putu ka samouništenju” ugojila čak 52 kilograma! Iako su mnogi su mislili da više nikada neće vratiti na staru kilažu, pevačica je ponovo šokirala javnost.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Nikolić (@ananikolicofficial) дана

Naime, ona je odlučila da promeni život iz korena i poradi na svom fizičkom izgledu. Nikolićeva je za manje od pola godine oslabila to te mere da joj se umesto mišića, na koje je bila ponosna kao plesačica na početku karijere, sada vide kosti, a noge deluju kao da će se svakog trena polomiti.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Nikolić (@ananikolicofficial) дана

Kako navodi Srpski telegraf, lekari su zaista zabrinuti jer je Ana naglo smršala, te se plaše da će sebe oterati u anoreksiju ako pothitno ne prestane sa dijetom.

Mada, mi se pitamo da li se ovde više radi smo o dijeti ili je Ana otišla u drugu krajnost i ne vidi sebe u pravom svetlu – da, izgubila je dosta kilograma, ali i dalje nije zadovoljna svojim izgledom.

Šta vi kažete, da li je Ana krenula ka anoreksiji ili je to samo trenutna faza?

https://www.instagram.com/p/CAVP5c0HGca/

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ