Dijeta Suzane Mančić svet portal svet
Svet

April 5, 2024 22:02

By

Suzana Mančić je pomoću ove dijete za 8 dana smršala 5 kilograma: Ovo je njena kilaža sada

Dijeta Suzane Mančić je brza i efikasna

Voditeljka Suzana Mančić oduvek je veoma vodila računa o svom izgledu, a njena linija decenijama je na zavidnom nivou. Ipak, voditeljka priznaje da i ona ponekad kuburi s viškom kilograma te da u tim trenucima povede više računa o svojoj ishrani.

Dijeta Suzane Mančić zove se, kako kaže, liposukcijska i veoma je efikasna.

Dijeta Suzane Mančić svet portal svet

ATA images

– Jutro uvek započinjem toplom limunadom i kesicom suplemenata koja ima sve neophodne minerale i vitamine. Isto pijem i za ručak. Ako ogladnim, jedino mi je dozvoljeno da pojedem jedan svež krastavac. To je tzv. liposukcijska dijeta, na kojoj sam već osam dana. Imala sam 80 kilograma, a cilj mi je da dođem do 70 kg. Na dobrom sam putu, sada vaga pokazuje 75 k – rekla je prošle godine voditeljka, kada je i pribegla ovoj dijeti.

Pročitajte Draganin suprug otkrio šta će posle razvoda od imovine vredne 100 miliona dolara pripasti pevačici

– Ljudi se čude zato što je večera tokom ove dijete najobimniji obrok, ali verujte mi da “radi”! Šećeri ne dolaze u obzir, a zabranjeno mi je čak i voće. Od povrća je dozvoljeno samo zeleno: brokoli, rukola, zelena salata i spanać! Pojedem i parče ribe ili cvenog mesa.

Dijeta Suzane Mančić svet portal svet

Ata images

– Čajeve i kafu mogu da pijem tokom celog dana, naravno bez šećera. Dozvoljena mi je i čaša vina, ali samo jednom nedeljno – objasnila je voditeljka, koja tvrdi da je puna energije uprkos ovako rigoroznom jelovniku

Dijeta Suzane Mančić je efikasna, ali i zdrava

– Lepo spavam. Imam energiju tokom celog dana. Ne smem da treniram i trčim, preporučena mi je samo lagana šetnja ili masaža. Najbolje primećujem razliku u kilaži po garderobi koja mi je doskoro bila tesna. Sada mogu da nosim sve što sam do pre pet dana sklanjala u orman – priznala je ranije Suzana.

Dijeta Suzane Mančić svet portal svet

Ata images

– Veliki sam hedonista, volim svašta da jedem, ali morala sam na dijetu kada sam videla da sam se ugojila više od 10 kilograma. Ipak sam TV lice. Od mene se traži da izgledam dobro, ali da se razumemo, ne želim manekensko telo. Treba uzeti u obzir moje godine i zdravlje, tako da neću da preterujem s mršavljenjem – dodala je Suzana.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: SRBIJA DANAS

FOTO: ATA IMAGES