Ana Nikolić povukla optužbe
Svet

September 20, 2023 10:19

By

Gotovo je sa suzama i patnjom: Rasta pogođen odlukom Ane Nikolić, sinoć je o tome brujao Beograd FOTO

Ana Nikolić i Rasta u dobrim su odnosima samo zbog naslednice

Nakon što je Stefan Đurić Rasta izneo svoju ispovest i iskreno progovorio o Ani Nikolić javnost je potajno želela da se među bivšim supružnicima ljubav ponovo rodi.

Ana Nikolić i Rasta

ATA IMAGES

Budući da je poznati reper sinoć imao premijeru autobiografskog filma, o kom je i pričao u svom nedavnom izlaganju, činjenica da se Ana nije pojavila a da je navodno dobila pozivnicu, sve je rastužila. Ana Nikolić i Rasta jesu ostali u korektnim odnosima ali ne toliko dobrim da bi se ona pojavili na njemu važnom događaju…

Pročitajte Ana Nikolić na meti negativnih komentara – Fanovi besni i neprijatno iznenađeni njenim ponašanjem

Iste večeri, Ana Nikolić je u društvu svog PR-a otišla na rođendan poznatog frizera Borisa Obreškog gde se sa poznatima provodila do ranih jutarnjih sati.

Ana Nikolić i Rasta

ATA images

Na slikama koje su isplivale vidi se da je Ana bila raspoložena i da nije ni trenula zbog pozivnice bivšeg supruga. Društvo joj je pravila Suzana Perić, ali i Ljupka Stević, koje nisu skidale osmeh sa lica.

Pročitajte Destruktivnim ponašanjem razara dom – Ana Nikolić se nemilosrdno ponižava, javnost u neverici gleda FOTO

Inače, ono što je sve pozivino iznenadilo jeste Anin stajling koji je podsećao na stil iz 50-ih godina. Celokupan imidž bio je fantastičan a na trenutak je delovalo da je Nikolićeva spremna za kabare u intimnom lokalu pod romantičnim svetlima i klavirom u ćošku.

Ana Nikolić i Rasta

ATA images

Podsećanja radi, reper Stefan Đurić Rasta u emisiji govorio je o ćerki Tari, odnosu sa bivšom ženom Anom Nikolić, svom detinjstvu, zatvorskim danima i autobiografskom filmu „3211“ koji će uskoro ugledati svetlost dana. Ana Nikolić i Rasta jesu u dobrim su odnosima samo zbog naslednice ali to Rastu nije sprečilo da otvori dušu…

Ana Nikolić i Rasta

ATA images

– Ana i ja jesmo u korektnim odnosima. Zbog Tare smo u dobrim odnosima. To je Tarina mama, a ja nju bezuslovno volim. Pokušavam da držim te neke odnose na normali. Mislim da je to najbitnija stvar. Svaka životna lekcija je vetar u leđa za dalje. Zahvalan sam Ani na svemu, prvenstveno na Tari. Kad je u pitanju ljubav ne kalkulišem preterano. Pitali su me da li sam izgubio veru u ljubav, tada bih izgubio veru za životom. Ja želim da mi se to prirodno desi, nema proitotip žene koje jurim, energija se desi ili ne desi i to je to – kaže Rasta i otkriva koliko ga je boravak u zatvoru ojačao.

Šta je Rasta još rekao u svojoj intimnoj ispovesti pročitajte OVDE.

AUTOR: SVET

FOTO: Dragan Gajić