Star

21 октобра, 2020 22:00

By

RASTA OČAJAN! Ana više neće da ga obilazi u ZATVORU!

Rasta se već tri nedelje nalazi u Centralnom zatvoru gde čeka odluku suda i razrešenje slučaja. Iako mu sve to teško pada jer ne može da viđa ćerku, još teže mu je od kada je saznao da mu bivša žena Ana Nikolić više neće dolaziti u posetu.

Svakim danom mu je sve teže!

Ana ga je jednom posetila, ipak imaju zajedničko dete i bio je i red da ode i pruži mu podršku, ali su se tada nešto pokačili – započinje izvor za STAR i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Nikolić (@ananikolicofficial) дана

Imala je potrebu da vidi kako je i da ga malo umiri i objasni mu da je napolju sve u redu. Rasti je to svakako značilo, ponadao se da će ona opet doći, ali Ana smatra da je jedna poseta sasvim dovoljna. Ipak je sada sama sa Tarom, a i dete je poraslo, pita za oca, pa se Ana maksimalno trudi da je okupira kako ne bi priletila da se nešto čudno dešava. Srećom, Rasta je inače često bio odsutan zbog posla, tako da je Ana ćerkici rekla da je tata na putu i da će se uskoro vratiti sa poklonima. A što se tiče Raste rekla je advokatu da nema potrebe više da ide u posete, jer se i sama nada da će on uskoro izaći i vratiti se normalnom životu – kaže izvor blizak pevačici.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR