Star

October 9, 2020 22:00

By

Bliski saradnik NAMESTIO Rastu! Čeka ga ROBIJA od PET GODINA!

U petak popodne u centru Beograda uhapšen je Stefan Đurić Rasta kod kog je pronađena marihuana, a nakon što su mu pretresli i stan našli su mu kilogram skanka. Tužilaštvo je u nedelju odlučilo da Rasti produži pritvor mesec dana!

Prijatelji u šoku!

Naime, reperu su na teret stavlja trgovina opojnim drogama, a on se pred sudijom branio time da je narkotike koristio za ličnu upotrebu. Kako saznajemo, Rasti je hapšenje namešteno, i to od bliskog saradnika!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели STEFAN (@stefanrasta) дана

Rasta nikad nije krio da koristi marihuanu, često se slikao sa džointom, ali niko sem njegovih najbližih prijatelja i saradnika nije znao koju količinu on drži u stanu. Kako sam načuo, nedavno se pokačio sa jednim saradnikom koji mu je bio baš blizak i izgleda da cela ova agonija potiče odatle. Klasična nameštaljka. Iako je taj znao da Rasta ima kilogram skanka za ličnu upotrebu, on ga je druknuo muriji i servirao priču da se bavi prodajom jer navodno zbog korone nema nastupe kao pre, pa je prinuđen da prodaje marihuanu što je čista laž! Baš su svi u šoku i neverici da mu je određen pritvor od 30 dana – priča nam reperov dobar drug i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели STEFAN (@stefanrasta) дана

Svi se bojimo kakav će ishod da bude, jer može da završi na robiji i do pet godina, to bi ga zaista dotuklo. I sada je u šoku, zna ko mu je namestio, ali neće da kaže o kome se radi jer nije drukara! Samo da što pre prođe ovih mesec dana i nadamo se da neće da zaglavi robiju! Rasta nikad nije krio da konzumira marihuanu, ali diler nije! – objašnjava nam drug.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели STEFAN (@stefanrasta) дана

Reperovi advokati su u nedelju nervozni izašli iz Palate pravde i izjavili da mu je pritvor produžen samo zato što je javna ličnost!

Terete ga da je marihuanu držao radi prodaje, a svi znaju da on nije diler, već da je konzumirao. Smatram da mu je neosnovano određen pritvor samo zato što je javna ličnost – rekao je advokat Vuk Tufegdžić.

https://www.instagram.com/p/CFt_Mikn_lh/

Ana Nikolić nije želela da se oglašava povodom ove situacije, a podsećamo da su tokom zajedničkog života i braka često imali svađe baš zbog Raste koji je konzumirao marihuanu u stanu, što je pevačici smetalo.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR