Sukob Ane Nikolić i Gorana Ratkovića svet portal
Svet

December 23, 2023 13:00

By

Nakon svađe sa Anom Nikolić oglasio se i kompozitor, jasno rekao kakvo mišljenje sada ima o pevačici

Sukob Ane Nikolić i Gorana Ratkovića desio se sinoć

Popularna pevačica Ana Nikolić dugo je tema medija zbog brojnih skandala, a sinoć je ispred studija kompozitora Gorana Ratkovića Raleta napravila opštu pometnju.

Sukob Ane Nikolić i Gorana Ratkovića svet portal

Instagram

Sukob Ane Nikolić i Gorana Ratkovića dogodio se ispred studija

Prema tvrdnjama očevidaca, sukob Ane Nikolić i Gorana Ratkovića dogodio se nakon što je pevačica došla ispred njegovog studija i napravila skandal. Ana je pozvonila na interfon i zahtevala od Gorana da siđe dole ispred zgrade da razgovaraju, a kada je on to i učinio ona je odmah počela da ga napada i spominje Olju Bajrami koja se u tom trenutku nalazila u Ratkovićevom studiju.

Kako tvrde pojedini izvori koji su se nalazili tamo, pevačica je na kompozitora vikala, nazivala ga pogrdnim imenima i prebacivala mu što je sa Oljom. Nakon prozivki i svađe, sukob Ane Nikolić i Gorana Ratkovića se završio tako što se kompozitor vratio u svoj studio, a Ana je besno otišla do svog auta i naredna dva sata provela parkirana ispred ulaza.

Sukob Ane Nikolić i Gorana Ratkovića svet portal

ata images

Sukob Ane Nikolić i Gorana Ratkovića potresao Olju Bajrami

Iako su pojedini mediji pisali da je sukob Ane Nikolić i Gorana Ratkovića eskalirao kada je Ana fizički nasrnula na njega, oglasio se i kompozitor koji je potvrdio svađu, ali je demantovao priče o fizičkom napadu.

“Desila se manja čarka, ali ništa od toga čupanja, tuče i ostalog. Razumem da verovatno sve mora da bude malo pompezno, ali nije nasrnula na mene”, izjavio je kompozitor.

“Posle toliko godina poznanstva došlo je do saradnje. Ana je tip izvođača koji provodi vreme u studiju i učestvuje u stvaranju pesama koje izvodi. Zbog ove priče sam izgubio inspiraciju da nastavim sa radom na albumu. Trenutno nijedno od nas nema želudac za bilo kakav dalji nastavak ove priče koja je među nama samo umetnička” – izjavio je Rale za Blic.

Pročitajte Ana Nikolić u strahu od bivšeg supruga povukla sve optužbe: Evo kako joj je Rasta zapretio

Nakon skandaloznog ponašanja Ane Nikolić, oglasila se i pevačica Olja Bajrami koja je bila šokirana, te je opisala šta se desilo:

“Šokirana sam, ne mogu da verujem da je došlo do toga. Ja godinama sarađujem sa Raletom, to svi znate. Ne znam šta Ana radi sa njim, niti me se tiče, takođe ja nju nisam videla ali ko meni može da zabrani da ja bilo koga vidim?! Došla sam, platila pesmu i otišla. Gospode Bože, ovo je jezivo”, rekla je Olja Bajrami za Kurir.

Sukob Ane Nikolić i Gorana Ratkovića svet portal

ata images

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images, Instagram