Ana Nikolić odbila pomoć brata svet portal
Svet

October 3, 2023 19:35

By

Rasta želeo da pomogne Ani ona se najstrašnijim rečima obrušila na njega: Evo za šta ga je sve optužila

Odnos Ane i Raste ponovo je zategnut, optužbe samo pljušte

Ana Nikolić i Rasta već neko vreme bili su u odličnim odnosima, jedno o drugom govorili su sve najbolje, a nedavno su zajedno proslavili i ćerkin rođendan. Međutim, posle muzičareve izjave da će pomoći majci svog deteta da se izvuče iz stanja u kome se nalazi, odnos Ane i Raste više neće biti isti.

Odnos Ane i Raste

Ata images

Pevačica se očigledno našla uvređena zbog Rastine izjave, pa je odlučila da mu žestoko odgovori. Ana nije birala reči koje je uputila bivšem mužu, pa ga je isprozivala zbog njegovog filma, zbog toga što je bio u zatvoru…

Pročitajte Priča koja nema kraj – Rasta i Ana ovako obelodanili ljubav 

– Rastarleti bih poručila – sjaši! Ne možeš da koristiš moj lik i delo u filmu. Prvo zato što nisi Ford Fransis Kopola. Drugo iz principa ahaha… Pozdrav za sve koji podržavaju ovog manipulatora koji je u CZ-u ležao zbog droge – napisala je Ana, pa nastavila u svom stilu.

Odnos Ane i Raste

Ivan Vučićević

– Sram te bilo bre. Ti ćeš meni da pomogneš? Pomozi sebi bre retardu! Ajde bre više od*ebi! Ne dajem više besplatne savete i ne možeš više da zarađuješ na mom imenu! Mrš! P.S. Vanja, pi*ko, vrati pre svega, lično mojih stotina hiljada evra, ali time se bave advokati. A Rastarleti je najbolje da uđe u Elitu. To mu preporučujem od srca – napisala je besna Ana.

 

AUTOR: SVET

FOTO: DRAGAN GAJIĆ, IVANA VUČIĆEVIĆ, ATA IMAGES