Ana Nikolić i Rasta
Svet

August 13, 2023 15:15

By

Sve za Tarinu sreću, roditelji su ponovo zajedno: Pomirili se Ana i Rasta, reper će učiniti sve da uspeju

Pomirili se Ana i Rasta, interes ćerke im je na prvom mestu

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta pomirili su se na proslavi šestog rođendana ćerke Tare. Iako je reper bio jako ljut na Anu zbog njenog ponašanja, pružio je ruku pomirenja pod uslovom da ode na lečenje koje će on finansirati.

Pročitajte: Rasta je potpuno drugi čovek – Danas je najvažniji dan za njega i ćerku Taru, Ane nema nigde FOTO

Pomirili se Ana i Rasta

Dragan Gajić

– Rasta je zgrožen onim što se za Anu plasira u javnosti, hiljadu puta joj je održao bukvicu da pazi šta radi i govori pred kamerama i kako se ponaša na javnim događajima. Govori joj da će sve to nihova ćerka jednog dana gledati. Zato je i pokušao da naprave neki dogovor. Ona mu je obećala da će potražiti pomoć i otići na lečenje, a Rasta će za to vreme voditi računa o Tari.

Pročitajte: Udarac od kog se nikada neće oporaviti – U jeku skandala, Rasta uzeo ćerku Ani Nikolić FOTO

Pomirili se Ana i Rasta

Ata images

– Reper je svestan potencijala svoje bivše žene i želi da joj pomogne da se na estradnu scenu vrati jača nego ikad. Spreman je da joj opet napiše najbolje pesme i pomogne joj da razvali sa hitovima kao što je pre par godina. Siguran je da ona to opet može. Iako su imali buran razlaz, Rasta zna da je Ana dobar čovek i da kroz život ne ide glavom već srcem.

Pročitajte: A bila je boginja lepote – Ana Nikolić bankrotirala, moli za pomoć, lice joj je u krvavim krastama FOTO

Pomirili se Ana i Rasta

Ata images

– Zna koliko Tara voli majku, koliko su vezane i želi da baš zato iz Ane izvuče njenu najbolju verziju. Rasta se ponudio da plati sve troškove lečenja u najboljoj klinici ako treba i u Švajcarskoj, a sada je na Ani da ponudu uzme ili ostavi – kaže za Svet dobro obavešten izvor.

Pročitajte: Uspomene iz mlađih dana lede krv u žilama – Komšije Ane Nikolić otkrivaju detalje njenog odrastanja

Pomirili se Ana i Rasta

Dragan Gajić

Pomirili se Ana i Rasta i sada su ponovo u prijateljskim odnosima a zbog ove činjenice najsrećnija je Tara koja je veoma vezana kako za mamu tako i za tatu, pa su joj njihovi sukobi teško padali. Ipak, ona im je centar sveta te će se oboje potruditi da im naslednica odrasta u harmoniji i ljubavi.

AUTOR: SVET

FOTO: Dragan Gajić