Ana Nikolić i Rasta
Svet

December 18, 2023 20:45

By

Ćerka je podržava: Ana Nikolić progovorila o novoj ljubavi, predugo je bila sama

Ana Nikolić i Rasta u korektnom su odnosu zbog Tare

Pevačica Ana Nikolić i Rasta odlučili su da neguju korektanu relaciju a sve zbog naslednice Tare Đurić. Ipak, pevačica Ana Nikolić iskoristila je priliku i progovorila je o svim aktuelnim temama iz svog života, a tom prilikom se dotakla i javnog skandala sa bivšim suprugom Stefanom Đurićem Rastom.

https://www.hellomagazin.rs/celebrity-news/vesti/204204/otac-ane-nikolic-dve-decenije-od-odlaska

ATA images

Ana Nikolić i Rasta imaju potpuno drugačiji pristup roditeljstvu 

– Ja sam nikad bolje. Tara me čeka u studiju, ona je sada kao moj privezak, u toj je fazi. Kao da idem na put oko sveta, a ne da idem na glasanje, govori mi: ”Mama, ne ostavljaj me…”. Danijel Pavlović me je zvao, pa onda Rale, neka žena nepoznata, a biće sada jako poznata. Marina i dalje upravlja brodom, kao da je njen duh još tu.

Pročitajte Ana Nikolić u strahu od bivšeg supruga povukla sve optužbe – Evo kako joj je Rasta zapretio

Posle svih skandala od mojih saradnika i nesaradnika nisam imala nikavu želju ni za čim. Bog uvek ima bolje planove… – otkriva pevačica i dodaje:

https://www.hellomagazin.rs/celebrity-news/vesti/204204/otac-ane-nikolic-dve-decenije-od-odlaska

ATA images

Ana Nikolić i Rasta – Vreme za pomirenje ili novu ljubav?

– Nažalost, nisam se zaljubila. Stvarno je krajnje vreme da se zaljubim. Samoću možemo da shvatimo i kao usamljenost i slobodu, malo sam dugo slobodna, ja bih da me neko veže… Nemam ni simpatiju, ali bih volela u sledećoj godini da mi se desi… I Tara mi je dala predlog da nađem dečka.

Pročitajte Ana Nikolić zaratila sa Rastom i poručila mu – Vidimo se na sudu

– Moj broj nema niko, a ja kao moja baba koristim sms poruke – poručila je Ana. Sigurno se i dalje pitate postoji li relacija Ana Nikolić i Rasta

Ana Nikolić i Rasta

ATA images

– Tata je išao na prvi roditeljski, iz vladanja kec. Ja sam pitala da li je pitao zašto ima keca iz vladanja. Mi smo uvek u istim, normalnim odnosima, imamo dete i to tako treba. Ja nisam imala oca, pustila sam da bude kako Stefan i Tara žele. Nekad kad je on bezobrazan ide na fid, a onda malo sklonim fid i tako… Arenu smo preskočili, sledeće godine Ušće – otkriva Nikolićeva.

Iz svega ovog zaključujemo da će Ana Nikolić i Rasta održavati kontak t sve dok to bude bilo potrebno zbog Tare, njhove ljupke naslednice…

AUTOR: SVET

FOTO: Ivan Vučićević