Ana Nikolić povukla optužbe
Svet

October 15, 2023 18:15

By

Ana Nikolić zaratila sa Rastom i poručila mu: Vidimo se na sudu…

Odnos Ane Nikolić i Raste zategnut i dalje, optužbe se samo nižu

Pevačica Ana Nikolić nije mogla da ignoriše poslednju objavu svog bivšeg supruga Stefana Đurića Raste pa se javno oglasila i iznela teške optužbe na njegov račun.

Odnos Ane NIkolić i Raste

ATA images

Pročitajte Ana Nikolić na meti negativnih komentara – Fanovi besni i neprijatno iznenađeni njenim ponašanjem

Ana Nikolić još jednom optužila Rastu

Naime, Rasta je na svom Instgram profilu objavio fotografiju kako uživa u šetnji sa njihovom ćerkom Tarom, a Ana je sada objavila da je to laž i da je ćerka Tara kod nje. Njenu objavu prenosimo u celosti:

“Laž! Dete je kod mene, tako da više neću pustiti nijednu jedinu laž. O njegovim roditeljima mogu samo da kažem: “hvala vam što ste bili tu” i zbog poštovanja prema tim istim ljudima ja sam ćutala. Bolje da ćuti zauvek. Sve što kaže od ovog trenutka biće upotrebljeno protiv njega. Dete viđao nije. A najvažnije Tara je dovoljno velika i jedna jako mudra devojčica koja vrlo zna i šta želi i šta ne želi. Ako želiš dalje tvoje bljuvotine da iznosim sa dokazima i to kakvim nastavi! Sramota me je od same sebe prvo, od Tare kao i od ljudi o čemu ja javno raspravljam. U pravu si, vidimo se na sudu” – napisala je Ana.

Odnos Ane Nikolić i Raste

Instagram printscreen

Nakon toga, postavila je fotografiju sa ćerkicom i napisala: “- “Istina je jedna i ne mogu i neću više da ćutim i žmurim na laži i bezobrazluk. Tačka.” 

Odnos Ane Nikolić i Raste je po svemu sudeći veoma zategnut, a podsetimo da je Ana iznela veoma ozbiljne optužbe za koje uglavnom nije imala pokriće, navodno je pretila Rastinim roditeljima i on je na sve to odgovorio da treba da se pripazi da joj se slučaj ne okrene u zanemarivanje deteta, uz žestoko psovanje.

Odnos Ane Nikolić i Raste

foto Dragan Gajić

Pročitajte Miljani su najteže pale ove reči – Ana Nikolić godinu dana nije posetila majku a evo šta joj je poslednje rekla

Ona je tada objavila Rastinu poruku i napisala sledeće:

“U našoj vezi i braku jedan račun za struju platila nisi, renovirao sam ti stan, i dalje je u tom stanju, jer ti zaista jesi i emotivni i funkcionalni invalid. Nemaš dan radnog staža, svaku turneju za album si provela na “lečenju” i otkazivala, samo jer si lenština. A sad me dobro zapamti, nikad u životu, ali nikad, ti neću dati ništa” – pisalo je u poruci koju je Ana podelila, a koju je, kako ona tvrdi, napisao njen nekadašnji suprug Rasta.

AUTOR: SVET

FOTO: foto Dragan Gajić, ATA images