Život Ane Nikolić
Svet

12 септембра, 2023 07:30

By

Miljani su najteže pale ove reči: Ana Nikolić godinu dana nije posetila majku a evo šta joj je poslednje rekla

Život Ane Nikolić katkad ume biti težak i nezamisliv

Pop pevačica Ana Nikolić često je na meti kritika zbog svog ponašanja u javnosti, a mnogi to pripisuju i alkoholu. Iako se i sama više puta našalila na svoj račun, komentari da „treba da se dovede u red“ ne prestaju.

Život Ane Nikolić

ATA images

Život Ane Nikolić katkad ume biti težak, domaći mediji prenose da nije videla majku godinu dana

Naime, ona se nedavno našla u centru skandala zbog velikih kratera i rana na čelu, koje je vešto skrivala, te su svi fanovi bili izuzetno zabrinuti zbog prizora koji su videli. Međutim, novinarske ekipe posetile su grad u kojem živi pevačicina majka, a jedna komšinica istakla je da one navodno nisu u najboljim odnosima.

Iako je Ana sada dobro, čak i nastupa, neke stvari, kako piše Kurir ipak se nisu promenile.

Život Ane Nikolić

Foto: ATA images

Ana je nekada dolazila redovno kod majke u posetu, tu je i trenirala kod nje u fitnes-studiju. Ima sigurno više od godinu dana kako ovde nije kročila. To je baš tužno. Miljana i njen brat su na sve načine pokušavali da joj pomognu, ona ju je vodila i kod raznih lekara, ali izgleda bezuspešno. Čula sam da je jadna žena digla ruke od nje, a takođe i brat. Šta će čovek, i on sad ima svoju porodicu i poslove. Majka kod nje više ne ide. Posebno joj je teško palo kad je Ana javno optužila mamu za zdravstveno stanje u kome se nalazi. Tada je presekla i rešila da je više ne zove dok se ne opameti i ne otrgne od lošeg društva u koje je zapala, a koje je, po njoj, glavni krivac za sve što joj se događa – istakla je sagovornica, dok je sledeći sagovornik ispričao sledeće:

Život Ane Nikolić

Ata images

– I ranije su se one često prepirale. Ana je svojeglava, majka Ane Nikolić je godinama pokušavala da je urazumi, ali svi znamo da je kod nje što na um, to na drum. Oduvek je taj odnos bio poprilično turbulentan, ali sad znam da ne pričaju. Nadam se da će se pomiriti. Milijana neopisivo voli unuku i teško joj pada što je u poslednje vreme ređe viđa, i to baš kako se ne bi srela i prepirala sa Anom. Miljana je tu svaki dan, šeta po kraju. Najčešće ode do obližnjeg parkića, a viđam je stalno i u apoteci tu na Crvenom krstu. Kupuje baš dosta lekova, e sad, da li za sebe ili za nekog drugog, zaista ne znam – rekao je komšija piše Kurir.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA images