Tara ostaje kod Raste
Svet

July 18, 2023 18:00

By

Tata, a kada će mama da se vrati… Mala Tara u suzama, Rasta ne zna da li da joj kaže istinu o Ani

Tara ostaje kod Raste, reper ne vraća dete kod Ane Nikolić

Od kada se u medijima bruji o stanju pevačice Ane Nikolić, osim toga kako je ona, javnost zanima i šta je sa njenom ćerkicom. A kako smo mogli da zaključimo na osnovu objava na društvenim mrežama, Tara ostaje kod Raste, gde je već desetak dana od kada se Ana našla u centru skandala i na meti osuda da navodno ima psihičke probleme.

Pročitajte: Ožiljci na licu samo su mali pokazatelj svih rezova na duši – Ana Nikolić poslala brutalnu poruku nakon skandala FOTO

Tara ostaje kod Raste

Youtube printscreen

Sudeći po objavama repera sa kojim je pevačica bila u braku i dobila dete, Tara ostaje kod Raste i to se za sada neće promeniti. Naime, Stefan je na TikToku objavio klip na kom se vidi da je vodio ćerkicu kod zubara, što samo govori o tome koliko brine o njoj. Naravno, ne kažemo da je Ana loša mama, ali sada joj svakako treba prostora da se malo sabere i oporavi jer je tako najbolje za sve.

Pročitajte: A bila je boginja lepote – Ana Nikolić bankrotirala, moli za pomoć, lice joj je u krvavim krastama FOTO

Tara ostaje kod Raste

Foto: Instagram

Podsetimo, Ana se našla na meti medija kada je Saša Mirković objavio video na kom se jasno vidi da je pevačica loše, te da ima ožiljke na čelu, i u kom mu traži novac za kozmetičara, ali on to odbija jer je navodno Ana izbegavala da ide na lečenje od alkohola, na koje on lično smatra da treba da ide. Ana se par dana javno prepucavala sa Sašom, a potom se oglasila i spustila loptu, ali je istakla da više ne sarađuju jer im se ne poklapaju karakteri.

Pročitajte: Promenio se, postao je drugi čovek – Anastasija rekla KRAJ, povratka Gudelju posle ovoga nema FOTO

Tara ostaje kod Raste

N. Kostić

U svakom slučaju, nadamo se da se Ana oporavlja i polako staje na noge, ćerka Tara ostaje kod Raste, koji joj se maksimalno posvetio. Inače, i sama Nikolićeva naglasila je da je Stefan izuzetan otac i da ga Tara obožava.

AUTOR: Svet

IZVOR: Svet

FOTO: Rajko Ristić/Ata Images/Instagram